Football Talk

ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Τζαβέλλας, αισιοδοξία για Τσούμπερ και Αραούχο

ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Τζαβέλλας, αισιοδοξία για Τσούμπερ και Αραούχο
Μάχη με το χρόνο θα δώσει ο Τζαβέλλας για να προλάβει να παίξει με Ολυμπιακό – Θετικά μηνύματα έρχονται από τη θεραπεία.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ντέρμπι της Κυριακής (21/11) με τον Ολυμπιακό και συνάμα αρκετά σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα λόγω τραυματισμών. Το τελευταίο που προέκυψε είναι αυτό του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική. Ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε ότι έχει μία ελαφριά θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Ο χρόνος να προλάβει το ντέρμπι δεν είναι υπέρ του, ωστόσο ο ίδιος θέλει πολύ να αγωνιστεί και θα δώσει τη μάχη του. Η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Αγωνία επικρατεί και για τους επίσης τραυματίες Τσούμπερ και Αραούχο. Σήμερα (16/11) η ομάδα είχε ρεπό, ωστόσο αμφότεροι ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που κάνουν. Τα μηνύματα και για τον Ελβετό και για τον Αργεντινό είναι θετικά, καθώς αμφότεροι δεν νιώθουν πόνους.

Ωστόσο, η κρίσιμη προπόνηση και για τους δυο είναι αυτή της Πέμπτης (18/11) όπου θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν να παίξουν την Κυριακή, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ώρα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0