Football Talk

Μάνταλος: «Έγινε το ίδιο πράγμα με το πρώτο παιχνίδι»

Μάνταλος: «Έγινε το ίδιο πράγμα με το πρώτο παιχνίδι»

Την ίδια εξέλιξη με το πρώτο ματς απέναντι στο πρώτο δήλωσε πως είχε και το σημερινό ο Πέτρος Μάνταλος.

Την ισοπαλία της Εθνικής ομάδας με το Κόσοβο σχολίασε ο Πέτρος Μάνταλος έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. Ο 30χρονος σε δηλώσεις του παρομοίασε το αποψινό παιχνίδι (14/11), με εκείνο της 5ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με την ίδια ομάδα στο πρώτο παιχνίδι νομίζω έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είχαμε το σκορ, τις φάσεις και προς το τέλος δεχτήκαμε το γκολ. Αχίλλειος πτέρνα δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις, αλλά σίγουρα πρέπει να το δούμε. Ενώ είμαστε καλά, δεχόμαστε ένα γκολ, χωρίς πολλές φάσεις και φτάσαμε πάλι σε ένα σημείο που δεν κερδίσαμε».

Για το εάν είναι έλλειψη συγκέντρωσης που δεν κερδίζει η ομάδα:

«Δεν νομίζω πως ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Έχουμε δείξει πως όλα τα ματς τα βλέπουμε ίδια. Σίγουρα το γεγονός πως δεν κερδίσαμε μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό. Κάθε ματς, ακόμη και φιλικό, όταν φοράμε αυτή τη φανέλα το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο

Ακόμη ένα παιχνίδι που ενώ ήταν στα μέτρα μας δεν κερδίσαμε. Πρέπει να το δούμε αυτό. Δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, αλλά είχε πολλά άλλα. Θέλαμε τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους και ακόμη μια φορά δεν τα καταφέραμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0