Football Talk

Μασούρας: «Μας τιμώρησε το ποδόσφαιρο» (video)

Μασούρας: «Μας τιμώρησε το ποδόσφαιρο» (video)

Τιμωρία χαρακτήρισε την αποψινή (14/11) αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο ο Γιώργος Μασούρας.

Στο 1-1 έμεινε η Εθνική ομάδα απέναντι στο Κόσοβο, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη του ματς ο Γιώργος Μασούρας χαρακτήρισε ως «τιμωρία» αυτό το αποτέλεσμα, αλλά εξέφρασε παράλληλα και την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι ένα ζήτημα που μας ταλαιπώρησε. Ενώ έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την τελική πάσα, να σκοράρουμε και να σκοτώσουμε τον αντίπαλο, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε. Όλοι εδώ γνωριζόμαστε, στον πρωταθλητισμό η λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, σήμερα μας τιμώρησε το ποδόσφαιρο. 

Υπάρχει πικρία, προσωπικά νιώθω ένα πείσμα εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχει γυρισμός και πρέπει να δώσουμε τα πάντα να κλείσουμε την τρύπα που έχει ανοίξει, μας διδάσκουν αυτές οι ισοπαλίες και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Θεωρώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, θα μας δώσει το ποδόσφαιρο ότι μας χρωστάει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και μόλις καταφέρουμε να κάνουμε το κλικ που απομένει, θα πάμε μπροστά. Γίνεται μια πολύ ωραία προσπάθεια από τα παιδιά, ο καθένας έχει το στοιχείο του και αφού ξέρουμε τον ρόλο μας και μπορούμε να συνεργαστούμε. Έτσι εγώ κάνω αυτό που μπορώ και σκοράρω. Μου αρέσει να παίζω δεύτερος επιθετικός. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για την Εθνική».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0