Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Η Αμινάτα Ντιαλό έβαλε δύο άντρες να χτυπήσουν συμπαίκτρια της και συνελήφθη!

Παρί Σεν Ζερμέν: Η Αμινάτα Ντιαλό έβαλε δύο άντρες να χτυπήσουν συμπαίκτρια της και συνελήφθη!
Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμιντάτα Ντιάλο, κρατείται από την αστυνομία μετά από επίθεση σε μια από τις συμπαίκτες της!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρει σε επίσημη ενημέρωση της ότι η επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με την Ντιάλο να συλλαμβάνεται από την αστυνομία των το πρωί της Τετάρτης.

Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι η παίκτρια που δέχθηκε επίθεση ήταν η Κέιρα Χαμραουί. Η Equipe, επίσης, αναφέρει πως η Ντιαλό προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην Χαμραουί με σιδερολοστό και τη χτυπούσαν στα πόδια για να την τραυματίσουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση της να παίξει η Ντιαλό.

Ο γαλλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Αμινάτα Ντιάλο συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Περιφερειακή Αστυνομική Υπηρεσία των Βερσαλλιών στο πλαίσιο της διαδικασίας που ξεκίνησε μετά από επίθεση εναντίον παίκτριας του συλλόγου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει απερίφραστα τη βία που διαπράχθηκε. Από το βράδυ της Πέμπτης ο σύλλογος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια ολόκληρης της γυναικείας ομάδας του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεργάζεται με την αστυνομία των Βερσαλλιών για να αποσαφηνίσει τα γεγονότα. Ο σύλλογος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην πρόοδο των διαδικασιών και θα μελετήσει ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν».

Η Ντιαλό είναι 26 ετών και εντάχθηκε στην Παρί το 2016, πραγματοποιώντας ως τώρα πάνω από 60 εμφανίσεις με την ομάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0