Football Talk

Λίβερπουλ: Πήρε μέτρα κατά δύο οπαδών της για επιθετική συμπεριφορά προς τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι!

Λίβερπουλ: Πήρε μέτρα κατά δύο οπαδών της για επιθετική συμπεριφορά προς τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι!

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε έρευνα, μετά από επίσημη καταγγελία της Μάντσεστερ Σίτι για οπαδό που έφτυσε προς τους ανθρώπους του πάγκου της στο μεταξύ του ματς.

Οι «reds» ενημέρωσαν πως συνέλεξαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγαν, χωρίς όμως να βρουν επαρκή στοιχεία για να προχωρήσουν την υπόθεση.

Ωστόσο, οι κόκκινοι δεν έμειναν άπραγοι, καθώς εντόπισαν δύο οπαδούς τους που επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς τον πάγκο των πολιτών και έκαναν γνωστό πως θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντί τους.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, περιελάμβαναν δηλώσεις από το προσωπικό της Μάντσεστερ Σίτι, οπαδούς, ανθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με την τέλεση του αγώνα, ενώ υπήρχαν και πλάνα από video και ηχογραφήσεις.

Ακολουθήσαμε τις επίσημες διαδικασίες κυρώσεων του συλλόγου και έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τους καταγγέλοντες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέρη που υποστήριξαν αυτήν την έρευνα και τώρα θεωρούμε ότι το θέμα έχει κλείσει», δήλωσε εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0