Football Talk

Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει, η ομάδα οφείλει να παλεύει»

Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει, η ομάδα οφείλει να παλεύει»
Ο Τσάβι προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια τούς μίλησε στα αποδυτήρια, στέλνοντας το μήνυμα πως οι μπλαουγκράνα πρέπει να παλεύουν σε κάθε ματς.
Σχετικά Άρθρα

«Θα πρέπει να πιστεύετε στους ευατούς σας. Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει. Θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση, δεν μπορεί να πηγαίνετε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0 και να ισοφαρίζεστε στο δεύτερο.

Η Μπαρτσελόνα είναι πηγή υπερηφάνειας και αυτή η ομάδα θα πρέπει πάντα να παλεύει», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Τσάβι στους ποδοσφαιριστές του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Marca», με το μαδριλένικο μέσο να δίνει στη δημοσιότητα και κάποιες από τις ατάκες που είπε ο Τζουάν Λαπόρτα.

«Η αλλαγή προπονητή οφείλεται στο γεγονός πως η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά και τις τελευταίες ημέρες δεν εξέπεμπε όμορφα συναισθήματα.

Είμαστε σε θέση για να παλεύουμε για όλους τους τίτλους, αλλά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει», είπε ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0