Football Talk

ΠΑΟΚ: «Υποχρεωτική η μάσκα, όλοι μαζί για τη νίκη»

ΠΑΟΚ: «Υποχρεωτική η μάσκα, όλοι μαζί για τη νίκη»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη.

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κοπεγχάγη στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για την διάθεση των εισιτηρίων, την είσοδο στις κερκίδες αλλά και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όλοι μαζί για μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Η Τούμπα ανοίγει τις θύρες της για ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι και σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να παλέψουμε μαζί για τη νίκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας έως τις 19:00. Στη συνέχεια θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο για εκτυπώσεις εισιτηρίων που αγοράστηκαν on line ή παραλαβή διαρκείας. Οι Θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 20:00. Εξασφαλίστε όσο νωρίτερα την είσοδό σας για αποφυγή συνωστισμού. Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον Covid 19 ή βεβαίωση νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες και αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα. H Θύρα 8 έχει διατεθεί για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Η χρήση μάσκας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0