Football Talk

Ελ Αραμπί: «Η Άιντραχτ είναι η ομάδα που μας έχει δυσκολεύσει περισσότερο – Να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας» (video)

Ελ Αραμπί: «Η Άιντραχτ είναι η ομάδα που μας έχει δυσκολεύσει περισσότερο – Να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας» (video)

Όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σχετικά Άρθρα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ και σχολίασε τη συνύπαρξή του με τον Τικίνιο, το ενδεχόμενο να γίνει ο αρχισκόρερ στην Ευρώπη του Ολυμπιακού και το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελ Αραμπί:

Για τη συνεργασία του με τον Τικίνιο:

«Ο προπονητής ξέρει τι χρειάζεται για να παίξουμε καλυτέρα. Μία ομάδα είναι δυνατή με δύο επιθετικούς. Η ομάδα είναι έτοιμη ανάλογα με το τι θέλει ο προπονητής».

Για το ότι μπορεί να γίνει πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού με ένα γκολ:

«Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα. Το πιο σημαντικό για τον επιθετικό είναι να σκοράρει και ιδανικά το γκολ του να συνοδεύεται από νίκη. Το πιο σημαντικό θα είναι να νικήσουμε και ιδανικά ναι, θα ήθελα να σκοράρω».

Για το πού απολαμβάνει περισσότερο γκολ, σε Ελλάδα ή Ευρώπη:

«Δεν έχω προτίμηση, μ' αρέσει να σκοράρω παντού. Συγκεντρώνομαι στο αυριανό παιχνίδι, είναι σημαντικό να κερδίσουμε, γιατί θα βρεθούμε πρώτοι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Θα είμαι ευτυχισμένος αν βοηθήσω την ομάδα μου με ένα γκολ».

Για το αν είναι τελικός:

«Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Απομένουν τρία παιχνίδια, είναι σημαντικό να κερδίσουμε με στόχο την πρώτη θέση. Η Άιντραχτ είναι η ομάδα που μας έχει δυσκολεύσει περισσότερο. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος αγώνων, πρέπει να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και αν είναι σημαντικό αυτό το ματς:

«Είναι σημαντικό το ματς. Σε όλα τα παιχνίδια είμαι παρών. Βλέπω όλα τα παιχνίδια σημαντικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια, πρέπει να νικήσουμε για να πάμε ψηλά».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0