Football Talk

ΑΕΚ: Οι εκθέσεις, το κατηγορητήριο για Μελισσανίδη και ο νομικός δρόμος που ακολουθεί η ΠΑΕ

ΑΕΚ: Οι εκθέσεις, το κατηγορητήριο για Μελισσανίδη και ο νομικός δρόμος που ακολουθεί η ΠΑΕ

Το φύλλο αγώνα του ΑΕΚΆρης, η έκθεση του παρατηρητή, αλλά και η έκθεση της Αστυνομίας με όσα αναφέρουν διαψεύδουν κατηγορηματικά όσους ισχυρίστηκαν ότι έγιναν επεισόδια στα αποδυτήρια – Τι αναφέρει ο παρατηρητής για τη συνάντηση Μελισσανίδη – Διαμαντόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Πολλά πράγματα απ’ όσα ακούστηκαν και διαδόθηκαν από διάφορα Μέσα διαψεύστηκαν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και σήμερα σχετικά με το ΑΕΚΆρης. Το βασικότερο ήταν η «ρατσιστική επίθεση» που υποστήριξαν κάποιοι ανεύθυνα ότι έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον παίκτη του Άρη, Καμαρά. Οι… μπανάνες όμως που ισχυρίστηκαν ότι πετάχτηκαν στην πραγματικότητα ήταν… tape για κάλτσες του Μπρούνο Γκάμα. Υπάρχουν, όμως κι άλλα γεγονότα που ψευδώς βγήκαν στο «φως» και τα οποία όπως αποδεικνύεται καταρρέουν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία, ωστόσο κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο. Άρα, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, θα αγωνιστεί με τον κόσμο της στις εξέδρες στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή.

Από εκεί και πέρα το φύλλο αγώνα, η έκθεση του παρατηρητή (η οποία γράφει τα πάντα, ακόμα και τις δυο κροτίδες που πετάχτηκαν στην τάφρο της θύρας 1), αλλά και η έκθεσης της Αστυνομίας διαψεύδουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, όσα ισχυρίστηκαν κάποιες πλευρές περί «επεισοδίων στη φυσούνα».

Η έκθεση της αστυνομίας χαρακτηριστικά αναφέρει: «Με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ παραγόντων των δυο ομάδων εσωτερικά της φυσούσα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που προσέγγισαν άμεσα στο σημείο όπου διαπιστώθηκαν φωνασκίες και το συμβάν έληξε ομαλά».

Οι κλήσεις σε απολογία έχουν να κάνουν μόνο με την παρουσία των Μελισσανίδη, Παπαδόπουλου και Παπαδημητρίου στο χώρο της φυσούσα χωρίς άδεια και τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, στις παρατηρήσεις που υπάρχουν, αναφέρεται η πολύ καλή οργάνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην οργάνωση του αγώνα, ενώ αναφέρονται οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες του πάγκου του Άρη σε όλο το ματς με «τον τέταρτο διαιτητή να μην καταφέρνει να επιβάλλει την τάξη».

Σχετικά με τον Μελισσανίδη, για τον οποίο επίσης γράφτηκε ότι πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών κι αυτό διαψεύδεται από τον παρατηρητή, ο οποίος αναφέρει ότι ο Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον διαιτητή του αγώνα στον διάδρομο των αποδυτηρίων (και όχι στα αποδυτήρια) κάνοντάς του παράπονα στο τέλος του ματς: «Αν και κερδίσαμε έχουμε παράπονα από τη διαιτησία στο δεύτερο ημίχρονο», είπε στον Διαμαντόπουλο χαρακτηριστικά.

Μετά απ’ όλα τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά προς όλους όσοι υιοθέτησαν γεγονότα που ποτέ δεν έγιναν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα της ΑΕΚ: «Καλή η προπαγάνδα, αλλά τα παραμύθια δεν είχαν δράκο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0