Football Talk

Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Θα στοιχημάτιζα 100 ευρώ στο να παραμείνει ο Χάαλαντ»

Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Θα στοιχημάτιζα 100 ευρώ στο να παραμείνει ο Χάαλαντ»
Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Έρλινγκ Χάλαντ στον γερμανικό σύλλογο.
Σχετικά Άρθρα

Ο Νορβηγός σταρ τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 13 γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 10 παιχνίδια, ωστόσο το μέλλον του στον γερμανικό σύλλογο δεν είναι δεδομένο.

Παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024, το όνομά του στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο συνδέθηκε έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα, «Bild» ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Χάλαντ, τονίζοντας πως θα στοιχημάτιζε… 100 ευρώ.

«Φυσικά, προσπαθούμε να του δώσουμε την αίσθηση ότι η Ντόρτμουντ συνεχίζει να είναι η κορυφαία ομάδα για αυτόν και ότι μπορεί ακόμα να εξελιχθεί εδώ. Ίσως μπορούμε ακόμα να τον πείσουμε. Θα παλέψουμε για αυτόν. Θα κάνουμε τα πάντα. Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αλλά θα στοιχημάτιζα 100 ευρώ για την παραμονή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κελ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0