Football Talk

Αργύρης Γιαννίκης: «Έβγαλαν μέταλλο νικητή οι παίκτες - Μπράβο στον κόσμο» (video)

Αργύρης Γιαννίκης: «Έβγαλαν μέταλλο νικητή οι παίκτες - Μπράβο στον κόσμο» (video)
Ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 2-1 επί του Άρη, παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, όπου στάθηκε στο «μέταλλο» νικητή που έβγαλαν οι παίκτες του και τη στήριξη του κόσμου!
Σχετικά Άρθρα

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη με 2-1 και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το «μέταλλο» νικητή που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά και τη στήριξη του κόσμου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Το παιχνίδι έγινε περίπλοκο μετά την αποβολή. Χαίρομαι για τους παίκτες όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί έχουν το μέταλλο του νικητή. Μπράβο και στον κόσμο. Συνεχίζουμε. Ο Άρης είχε την κατοχή. Μετά την κόκκινη κάρτα είχαμε δυσκολίες και δεχτήκαμε πίεση».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Ρότα, τόνισε:

 

«Είχε την κίτρινη κάρτα, ήταν λίγο επικίνδυνο (να παραμείνει στο ματς) μετά από τις φάσεις που έγιναν από την πλευρά αυτή. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε», ενώ ανέφερε πως ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και τον ευχαρίστησε για αυτό.

Κλείνοντας, κλήθηκε να σχολιάσει α
ν είναι στα πλάνα της ΑΕΚ να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο: 

«Μες το παιχνίδι έγινε. Δεν είναι τακτική. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που έχεις την μπάλα και άλλες που δεν την έχεις. Σίγουρα με 2-0 στο σκορ πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0