Football Talk

ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: «Προστατεύουμε την ομάδα μας»

ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: «Προστατεύουμε την ομάδα μας»

Μήνυμα για... κόσμια συμπεριφορά στο κοινό της ΑΕΚ έστειλε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εν όψει του αποψινού αγώνα (31/10, 19.30) με τον Άρη.

«Επιστρέφουμε δυναμικά -κοντά στην ΑΕΚ- στο αποψινό ματς με τον Αρη (ΟΑΚΑ, 19.30) και ενισχύουμε την ομάδα μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, για την τέταρτη σερί νίκη!

Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας -ΜΟΝΟ- ηλεκτρονικά από εδώ:

https://www.ticketmaster.gr/aek/showProductList.html

Προσερχόμαστε έγκαιρα στο ΟΑΚΑ για να αποφύγουμε τον συνωστισμό, λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, φοράμε τη μάσκα μας και φέρουμε μαζί μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες μαζί με αποδεικτικό ταυτότητας

Προστατεύουμε την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του ματς. Δεν κάνουμε χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, πυρσών και συσκευών λέιζερ. Ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μόνο με τη φωνή μας και δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα, όπως MONO εμείς γνωρίζουμε!

Δεν ασχολούμαστε με κανέναν παρά μόνο με την ομάδα μας, δεν απαντάμε στην οποιαδήποτε πρόκληση, δεν επιτρέπουμε την παραμικρή προβοκάτσια, δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα. Αποφεύγουμε τον παραμικρό κίνδυνο τιμωρίας και μένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Επιδεικνύουμε την ίδια άψογη συμπεριφορά, όπως με τον Ατρόμητο και τον Βόλο και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν! Eίμαστε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ και πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος κοντά!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0