Football Talk

Βερόνα - Γιουβέντους 2-1: Νέο «στραπάτσο» με -διπλή- υπογραφή του Τζιοβάνι Σιμεόνε! (video)

Βερόνα - Γιουβέντους 2-1: Νέο «στραπάτσο» με -διπλή- υπογραφή του Τζιοβάνι Σιμεόνε! (video)
Ούτε η Γιουβέντους γλίτωσε από τα... πόδια του Τζιοβάνι Σιμεόνε, που με δύο δικά του τέρματα εντός τριών λεπτών (11', 13') χάρισε στη Βερόνα ακόμα μία μεγάλη νίκη με 2-1έξι ημέρες μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Λάτσιο, όπου πέτυχε «καρέ» τερμάτων! Ο ΜακΚένι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 80'.
Αγωνιστικός κατήφορος για τη Γιουβέντους ή ακόμα ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη Βερόνα; Μάλλον το δεύτερο!

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε με δύο δικά του τέρματα εντός τριών λεπτών, στο 11ο και στο 14ο λεπτό, χάρισε ακόμα μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του με 2-0, η οποία μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση, «βάζοντας» από κάτω τη «Γηραιά Κυρία»!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Σιμεόνε ο... νεότερος, γιος του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο, δεν επαναπαύτηκε στις προ έξι ημερών «δάφνες» του, μετά το «καρέ» τερμάτων που πέτυχε απέναντι στη Λάτσιο και με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει πως έχουν κυλήσει μόλις έντεκα λεπτά στο παιχνίδι, έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού!

Αν το πρώτο τέρμα χαρακτηρίζεται ως χαμηλής δυσκολίας, τι να πει κανείς για το δεύτερο;

Τρία λεπτά αργότερα, κυριολεκτικά από το πουθενά, ο Αργεντίνος φορ πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και έγραψε το 2-0 με υπέροχο πλασέ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέζνι!

Η Γιουβέντους, προφανώς, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά το κρεσέντο ευκαιριών από το 35ο λεπτό έως το 44ο, με πρωταγωνιστές του Άλεξ Σάντρο και Πάουλο Ντιμπάλα, έφερε μόνο ένα δοκάρι του Αργεντίνου, ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε. 

Ο Πάουλο Ντιμπάλα απείλησε ξανά, μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ενώ ο Χούαν Κουαρδράδο λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια με έναν κεραυνό εκτός περιοχής, που έξυσε το δοκάρι του γκολκίπερ της Βερόνα στο 55ο λεπτό. 

Εν τέλει, χρειάστηκαν 25 λεπτά για να έρθει η μείωση του σκορ διά ποδός ΜακΚένι, που με ένα έξοχο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-1!

Δύο λεπτά αργότερα, η Γιουβέντους είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Άλβαρο Μοράτα, που «πάτησε» περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μοντίπο, ενώ με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, ο γκολκίπερ της Βερόνα είπε «όχι» στην έμπνευση του Ντιμπάλα, διατηρώντας το 2-1, ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Βερόνα: Μοντίπο, Νταβίντοβιτς, Γκιντέρ, Καζάλε (67' Τσετσερίνι), Φαραόνι, Λάζοβιτς (67' Σουτάλο), Βελόζο, Ταμέζε (75' Μπέσα), Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε (83' Κάλινιτς)
 
Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο (82' Πελεγκρίνι), Κουαρδράδο (70' Κουλουσέφσκι), Μπετανκούρ (58' Λοκατέλι), Αρτούρ (70' Μπερναντέσκι), Ραμπιό (58' ΜακΚένι), Ντιμπάλα, Μοράτα
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0