Football Talk

Λέστερ – Άρσεναλ 0-2: Ο συγκλονιστικός Ράμσντεϊλ κράτησε το «μηδέν» και μαζί με τους Γκάμπριελ και Σμιθ Ρόου χάρισαν διπλό... τετράδας στους κανονιέρηδες! (video)

Λέστερ – Άρσεναλ 0-2: Ο συγκλονιστικός Ράμσντεϊλ κράτησε το «μηδέν» και μαζί με τους Γκάμπριελ και Σμιθ Ρόου χάρισαν διπλό... τετράδας στους κανονιέρηδες! (video)
Η Άρσεναλ πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τους Γκάμπριελ (6’) και Σμιθ Ρόου (18’), είχαν σε τρομερή ημέρα τον Ράμσντεϊλ και πανηγύρισαν ένα τεράστιο «διπλό» με 2-0 κόντρα στη Λέστερ στο «King Power Stadium».

Καταπληκτικό ήταν το πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε η Άρσεναλ στο «King Power Stadium» (ίσως να ήταν και το καλύτερο φετινό)! Οι «κανονιέρηδες» φρόντισαν μέσα σε 18’ λεπτά να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, τα οποία τους άνοιξαν το δρόμο προς το πολύ σπουδαίο «διπλό» που πανηγύρισαν!

Η ομάδα του Αρτέτα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον Γκάμπριελ. Ο Σάκα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Γκάμπριελ κινήθηκε ωραία ξέφυγε από τον Σουμαρέ πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 0-1! Ωστόσο, οι Λονδρέζοι δεν σταμάτησαν εκεί.

Στο 18’ ήταν η σειρά του Σμιθ Ρόου να σκοράρει. Ο Σακά σε μία ακόμα ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά, πάσαρε στον Λακαζέτ ο Γάλλος πήρε την κόντρα από τον Έβανς και ο Σμιθ Ρόου μπήκε στη φάση και πλάσαρε για το 2-0 της ομάδας του. Οι «κανονιέρηδες» ευτύχησαν να έχουν σε καταπληκτική ημέρα και τον τερματοφύλακα τους, τον Ράμσεντεϊλ, ο οποίος έκανε φοβερή επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάντισον, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός συνέχισε να είναι… ξέφρενος με τη Λέστερ να πιέζει για να σκοράρει και να μπει ξανά στο ματς, ωστόσο η Άρσεναλ προσπαθούσε και εκείνη να εκμεταλλευτεί την κάθε της ευκαιρία. Ευτυχώς, για την ομάδα του Αρτέτα, ο Ράμσντεϊλ είχε κατεβάσει ρολά, με το 2-0 να παραμένει ως το τέλος! Στην 5η θέση με 17 βαθμούς η Άρσεναλ σε ισοβαθμία με τη Γουέστ Χαμ, ενώ οι «αλεπούδες» του Ρότζερς έμειναν στη 10η θέση με 14 βαθμούς.

***Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε ενός λεπτού σιγή στο «King Power Stadium». H Remembrance Day (11 Νοεμβρίου) είναι μια από τις πιο σημαντικές επετείους της Μεγάλης Βρετανίας, και αποτελεί μέρα μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Λέστερ (Ρότζερς): Σμάιχελ, Αμαρτέι (46’ Μπαρνς), Έβανς, Σογιουντσού, Καστάνιε, Τίλεμανς, Σουμαρέ, Τόμας, Μάντισον (71’ Ντάκα), Ιχενάτσιο (46’ Λούκμαν), Βάρντι.

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Σακά (85' Πεπέ), Πάρτεϊ, Λοκόνγκα, Σμιθ Ρόου (89' Κολάσινατς), Λακαζέτ (58’ Όντεγκααρντ), Ομπαμεγιάνγκ.



Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0