Football Talk

ΑΕΚ: Με 20.000 κόσμο ήδη στο πλευρό της κόντρα στον Άρη!

ΑΕΚ: Με 20.000 κόσμο ήδη στο πλευρό της κόντρα στον Άρη!

Ολοένα και γεμίζει το ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, με τον κόσμο της «Ένωσης» να έχει αγοράσει ήδη 20.000 εισιτήρια.

Στα ύψη βρίσκεται το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη, την Κυριακή (31/10, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, μέχρι στιγμής έχουν «φύγει» πάνω από 20.000 εισιτήρια μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αγορών, εξαντλήθηκαν οι θέσεις για τις Θύρες 3, 7, 11 και μένουν ελάχιστα για την 9.

Όπως ήταν επόμενο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν διαδοχικές επαφές με τους οργανωμένους ώστε να υπάρχει τεράστια προσοχή, καθώς το επόμενο εντός έδρας ματς της Ένωσης είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11) το Νοέμβριο.

Στη συμβολή του κόσμου στάθηκε και ο Αργύρης Γιαννίκης, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote και θα μεταδοθούν αύριο.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι αναμένεται πολύς κόσμος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η στήριξη που είχαμε στο Βόλο από τους φιλάθλους μας και πριν και κατά τη διάρκεια του ματς ήταν κάτι το καταπληκτικό» είπε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0