Football Talk

Παναχαϊκή - Παναιτωλικός 1-2: Πέρασαν από την «Αγυιά» οι Αγρινιώτες και πήραν την πρόκριση με υπογραφή Βέργου! (video)

Παναχαϊκή - Παναιτωλικός 1-2: Πέρασαν από την «Αγυιά» οι Αγρινιώτες και πήραν την πρόκριση με υπογραφή Βέργου! (video)

O Παναιτωλικός επιβλήθηκε και απέκλεισε την Παναχαϊκή από το Κύπελλο Ελλάδας, στο γήπεδο της «Αγυιάς» στην Πάτρα.

Η Παναχαϊκή υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πατρινοί δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους, παρά την παρουσία των φιλάθλων τους και αποκλείστηκαν από το θεσμό για την φετινή σεζόν με σκορ 2-1!

Το τοπικό ντέρμπι διαδραματίστηκε με τους φιλάθλους από την Πάτρα να επιφυλάσσουν θερμή ατμόσφαιρα στις κερκίδες της «Αγυιάς»! Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Νίκο Καρέλη να ανοίγει το σκορ στο 20’ της αναμέτρησης.

Η Παναχαϊκή επιστρέφοντας από το ημίχρονο ισοφάρισε με τον Μανώλη Παπαχρονόπουλο στο 48ο λεπτό και στη συνέχεια τραυματίστηκε καθώς συγκρούστηκε με το δοκάρι και σόκαρε… άπαντες!

Οι «Αιτωλοί» βρήκαν λύση παρόλα αυτά στο 74’ με το Βέργο να βάζει το νικητήριο γκολ και να δίνει το προβάδισμα και ταυτόχρονα την πρόκριση για τους Αγρινιώτες!

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (80′ Στασινόπουλος), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50′ Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί (79′ Κυβελίδης), Στεργίδης (74′ Μπουρλάκης) 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Στ. Μπελεβώνης(70′ Βέργος), Μπακαδήμας (59′ Βργκοτς, 69′ Μαλής), Τσιγγαράς, Καρέλης (90′ Χρ. Μπελεβώνης), Αποστολάκης (59′ Λούι), Μόρσεϊ, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε



Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0