Football Talk

Πανσερραϊκός – Βόλος 1-3: Εύκολο πέρασμα από τις Σέρρες! (video)

Πανσερραϊκός – Βόλος 1-3: Εύκολο πέρασμα από τις Σέρρες! (video)

Επικρατώντας 3-1 του Πανσερραϊκού μακριά από την έδρα του, ο Βόλος είχε ένα εύκολο απόγευμα και πήρε έτσι την πρόκριση στην φάση  των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

«Καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος πήρε μια εύκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού με τελικό σκορ 3-1. Με τον τρόπο αυτό η θεσσαλική ομάδα προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαρτόλο στο 6ο λεπτό και παρόλο που οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 14’ με κεφαλιά του Μακιόνι, οι Βολιώτες συνέχισαν να κυριαρχούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές φάσεις με το δοκάρι του Ρομέρο στο 26’ και την προσπάθεια του Νίνη στο 44’, όμως σε καμία εκ των δύο περιπτώσεων δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα ακόμη γκολ.

Ο Βόλος πήρε ξανά προβάδισμα με αυτογκόλ του του Δημητρίου στο 57’, ο οποίος «κρέμασε» άθελά του τον Καβουσάκη στην προσπάθειά του να του δώσει πάσα. Η πρόκριση «σφραγίστηκε» ουσιαστικά στο 78ο λεπτό, όταν και ο Ροσέρο έκανε το 3-1 ύστερα από ασίστ του Μπαρτόλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81', Χαιντάρα), Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι (77' Τσιμίκας), Κρητικός, Κόνσι (77' Σοφιανός), Ανάκογλου, Κανίς, Θεοδωρίδης (65’ Μέσι)

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75' Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46’ Φαν Βέερτ), Φερνάντες (35’ λ.τρ. Μπαριέντος), Νίνης, Μπαρτόλο (87' Μεταξάς), Ροσέρο (87' Τερεζίου) 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0