Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή του Ιωνικού μέσα στη Ξάνθη – Πρόκριση και για Λαμία, Άγιο Νικόλαο

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή του Ιωνικού μέσα στη Ξάνθη – Πρόκριση και για Λαμία, Άγιο Νικόλαο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Ιωνικός, ο οποίος γύρισε τούμπα το ματς με την Ξάνθη και περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του. Εύκολη πρόκριση για Λαμία και Άγιο Νικόλαο.

Στη περσινή Superleague 2, ο Ιωνικός ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, αφήνοντας την Ξάνθη να παίξει μπαράζ και εν τέλει να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία. Φέτος, η ιστορία… επαναλήφθηκε.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή τους, Βαγγέλη Πλατέλλα, όμως έφεραν τούμπα το παιχνίδι μέσα σε τρία λεπτά (!). Συγκεκριμένα, ο Ντάλσιο κατάφερε να βρεθεί στην κατάλληλη θέση στην περιοχή για να φέρει το ματς στα ίσια και ο άνθρωπος που του έδωσε την ασίστ, έκανε και την ανατροπή. Ο λόγος για τον Τουράμ, ο οποίος στο 79’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους και χάρισε την πρόκριση.

Από την άλλη, η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και θα άξιζε κάτι περισσότερο από αυτό το ματς. Μάλιστα, στο 7ο λεπτό ο Ιμπραϊμι αστόχησε από τα έντεκα βήματα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ ο Κρητικός βρέθηκε μπροστά από κενή εστία αλλά ο Βαφέας έσωσε το 2-2, στο 81ο λεπτό.

Από την άλλη, η Λαμία είχε πολύ ευκολότερο έργο απέναντι στην Ηλιούπολη. Οι Λαμιώτες προχώρησαν σε ροτέισον και ο Τσούκαλος ήταν το μεγάλο κέρδος για τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ που χάρισαν τη νίκη με 3-0 αλλά και την πρόκριση. Μάλιστα, ο Σαράνοφ έπιασε και πέναλτι στο 66ο λεπτό.

Τέλος, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της σημερινής μέρα, ο Άγιος Νικόλαος ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στη Λευκίμμη. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό και προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό αλλά ισοφαρίστηκαν στο 36ο λεπτό. Γενικά υπήρχαν ευκαιρίες στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 77’ έγινε το τελικό 2-1, χαρίζοντας την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0