Football Talk

Ρόμα – Νάπολι 0-0: «Φτωχό» θέαμα στο Ολίμπικο και stop στο σερί του Σπαλέτι! (video)

Ρόμα – Νάπολι 0-0: «Φτωχό» θέαμα στο Ολίμπικο και stop στο σερί του Σπαλέτι! (video)

Ρόμα και Νάπολι έμειναν στο 0-0, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να σταματάει το απόλυτο των νικών των Παρτονοπέι στο πρωτάθλημα.

Η Νάπολι ήταν ανώτερη, αλλά δεν μπορούσε να βρει το γκολ της νίκης κόντρα στην Ρόμα και μοιραία έμεινε στο 0-0. Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία έχει πλέον συγκάτοικο την Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο οι Ρωμαίοι είχαν την πιο κλασική ευκαιρία του ματς. Στο 28’ ο Κριστάντε έκλεψε στο κέντρο κι έβγαλε μαγική κάθετη στον Έιμπραχαμ που μόνος του με τον Οσπίνα, πλάσαρε άστοχα.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η Νάπολι είχε τον έλεγχο, η Ρόμα αμυνόταν υποδειγματικά, με τους Τζαλιορόσι να είχαν και πάλι την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι, ο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξυσε τα δοκάρια του Οσπίνα, ενώ στο 81΄ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 88΄ ο Οσιμέν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο επιθετικός της Νάπολι ήταν σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο,Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βίνια, Βερετού, Κριστάντε, Μχιταριάν (66’ Ελ Σααραουί), Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ (86’ Σομουρόντοβ)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ανγκισά, Ρουίθ, Πολιτάνο (71’ Λοσάνο), Ινσίνιε (81’ Μέρτενς), Ζιελίνσκι (71’ Ελμάς), Οσιμέν

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0