Football Talk

Ανακούφιση στην ΑΕΚ: «Καθαρή» αξονική του Γκαρσία που πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στην Αθήνα - Το πανηγύρισαν μέσα στο πούλμαν! (video)

Ανακούφιση στην ΑΕΚ: «Καθαρή» αξονική του Γκαρσία που πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στην Αθήνα - Το πανηγύρισαν μέσα στο πούλμαν! (video)
Αίσιο τέλος έχει η περιπέτεια υγείας του Λιβάι Γκαρσία, αφού η αξονική του στον αυχένα βγήκε «καθαρή», με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου και να επιστρέφει στην Αθήνα!
Πολύ θετικά νέα έρχονται από τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο άσος της ΑΕΚ στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου ήταν καθαρή! Αυτό σημαίνει ότι η κατάστασή του κρίνεται μη ανησυχητική, με τον παίκτη, που είχε το σοκαριστικό πέσιμο στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Βόλο (24/10, 3-1), να επιστρέφει στην Αθήνα με το βαν της ομάδας και το γιατρό. 

Πάντως αύριο Δευτέρα (25/10)ο Λιβάι θα κάνει μαγνητική, όχι για το ίδιο ζήτημα, αλλά μήπως έχει προκύψει κάποια συνδεσμική βλάβη στον ώμο από το πέσιμο.

Τα θετικά μαντάτα από την αξονική τομογραφία του Λιβάι έγιναν γνωστά και στο πούλμαν της ΑΕΚ που μεταφέρει τους παίκτες στην Αθήνα, με όλους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Μετά τα ευχάριστα μέσα στο πούλμαν έγινε και ένα μικρό πάρτι στον Ογκνιεν Βράνιες που σήμερα έχει γενέθλια. 


Μάλιστα, ο εξτρέμ της «Ένωσης» έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη, ενώ δήλωσε πως νιώθει καλύτερα και θα επιστρέψει πιο δυνατός! 
livai.jpeg

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0