Football Talk

Super League: Να «σπάσει» την παράδοση στην Τρίπολη θέλει ο Παναθηναϊκός – για την πρώτη τους νίκη Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης!

Super League:  Να «σπάσει» την παράδοση στην Τρίπολη θέλει ο Παναθηναϊκός – για την πρώτη τους νίκη Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης!

Προ των πυλών είναι πλέον η 7η αγωνιστική της Super League, με τρεις αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία το Σάββατο (22/10), προτού το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, κάνει την εμφάνισή του την επόμενη ημέρα. Ο λόγος για το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, αλλά και η προσπάθεια τόσο του Ατρομήτου, όσο και του Απόλλων Σμύρνης να κερδίσουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα!

Το πιο σημαντικό του παιχνίδι μέχρι το… επόμενο, δίνει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, με τους «πρασίνους» να έχουν χτίσει ένα θετικό σερί στην Λεωφόρο, και να θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ τους και μακριά από την Αθήνα, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην Super League εκτός έδρας!

Για να συμβεί βεβαίως αυτό, θα πρέπει να καταφέρουν να «σπάσουν» μία αρνητική για αυτούς παράδοση, καθώς δεν έχουν επικρατήσει στην Τρίπολη επί του Αστέρα από το 2017, με πέντε ματς να έχουν μεσολαβήσει για όλες τις διοργανώσεις.

Έχουν ηττηθεί σε δύο από αυτά τα πέντε ματς, ενώ στα υπόλοιπα επέστρεψαν στην Αθήνα με τον έναν βαθμό, έχοντας πάντως βρει δίχτυα σε όλα τα ενενηντάλεπτα. Απεναντίας, ο Αστέρας δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα. Σκόραρε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, ο Μπαράλες «άνοιξε» λογαριασμό, και ο Ράσταβατς φιλοδοξεί να δει την πρώτη νίκη της ομάδας του εντός έδρας, σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά από… μισό χρόνο!

244217947_250864757049360_6849121499586606889_n.jpg


Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Απόλλων Σμύρνης, επιθυμούν να πανηγυρίσουν τις παρθενικές τους νίκες στην Super League. Οι Περιστεριώτες, με τον Γιώργο Παράσχο στο «τιμόνι» τους, αν και παρουσιάστηκαν καλύτεροι, ηττήθηκαν με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και πλέον αντικρίζοντας τον Ιωνικό, δίνουν ματς «ζωής και θανάτου» για την πρώτη επικράτηση στην σεζόν!

Ανάλογη βεβαίως είναι η επιδίωξη και του Απόλλων Σμύρνης, που φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να πετύχουν την τρίτη τους νίκη απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου στον 21ο αιώνα, συνδυάζοντας το τρίποντο με την συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα του Ιωαννίδη; Ποτέ άλλωστε μέχρι τώρα, δεν έχει κερδίσει ο Απόλλων Σμύρνης, όταν ο Έλληνας σέντερ φορ ξεκινάει βασικός!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0