Football Talk

ΑΕΚ: Αφήνει την επέμβαση στο γόνατο ο Στάνκοβιτς – Αγωνία για Αραούχο ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: Αφήνει την επέμβαση στο γόνατο ο Στάνκοβιτς – Αγωνία για Αραούχο ενόψει Βόλου
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα πάει συντηρητικά το θέμα του στο γόνατό του, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο έκανε ατομικό την Πέμπτη (21/10).
Σχετικά Άρθρα

Η απόφαση για το πρόβλημα που έχει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς πάρθηκε: Ο Αυστριακός τερματοφύλακας αποφάσισε να μην μπει για επέμβαση και καθαρισμό του μηνίσκο του και να πάει το θέμα του συντηρητικά. Οι εξετάσεις που έκανε επιβεβαίωσαν πως έχει ένα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο του.

Όμως σήμερα (21/10) είπε ότι ένιωθε πολύ καλύτερα και πως μπορεί να το διαχειριστεί. Μίλησε με τον Παντελή Νικολάου, που ήταν στα Σπάτα γι’ αυτό το λόγο και αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις και τους αγώνες και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται. Για την ώρα θέμα επέμβασης για οριστική αντιμετώπιση του προβλήματα δεν υπάρχει, ωστόσο θα φανεί στην πορεία αν τι θα γίνει απ’ το πώς θα εξελιχτεί η κατάστασή του. Στην προπόνηση της Πέμπτης πάντως γυμνάστηκε κανονικά.

Ανησυχία ωστόσο υπάρχει για τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός στην προπόνηση της Πέμπτης γυμνάστηκε ατομικά, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Το θετικό είναι ότι οι εξετάσεις του ήταν καλές. Θα πάει συντηρητικά και την Παρασκευή και το Σάββατο θα κριθεί αν θα είναι εντάξει για τον αγώνα της Κυριακής στον Βόλο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0