Football Talk

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: «Μάχη» για τον… θρόνο της κορυφής στη Δανία! (video)

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: «Μάχη» για τον… θρόνο της κορυφής στη Δανία! (video)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Δανία για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (21/10, 19:45) την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Conference League.

Σχετικά Άρθρα

Κοπεγχάγη και ΠΑΟΚ ρίχνονται το απόγευμα της Πέμπτης (21/10, 19:45) στη μάχη της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του UEFA Conference League, που διεξάγεται στο Πάρκεν της Δανίας. Ένας αγώνας ο οποίος θα κρίνει την πρωτιά στη βαθμολογία του ομίλου, με τις δύο ομάδες να δίνουν μέχρι και την τελευταία στάλα των δυνάμεών τους για αυτή.

Η Κοπεγχάγη, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα, επικράτησε 3-1 εντός έδρας της μαχητικής Λίνκολν στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων (30/09, 2η). Στάθηκε τυχερή στο 4’ και πήρε προβάδισμα με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 33’.  Τελικά τα γκολ των Γιόνας Βιντ (45’+1) και Γενς Στάγκε (52’) της έδωσαν τη δυνατότητα να πάρει το τρίποντο.

Έκτοτε έφερε δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Δανίας, τόσο με την Βίμποργκ (03/10, 1-1) – αγώνας κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο Κάρλος Ζέκα – όσο και εκτός έδρας με τη Σόντερισκε (17/10, 1-1). Πάντως παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ.

Αγωνιστικά, η σεζόν για τον Κάρλος Ζέκα έχει και επισήμως τελειώσει, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Τραυματίας παραμένει ο Ράσμους Φαλκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καμίλ Βίλτσεκ και ο Γενς Στάγκε.

Θυμηθείτε τι έγινε στο ΠΑΟΚ – Σλόβαν:


Ο ΠΑΟΚ από πλευράς του προέρχεται από την πιο τρελή αναμέτρηση που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν της Super League! Ο «δικέφαλος του βορρά» είδε τον Βόλο να επιστρέφει από το κατά του 4-1 σε 4-4, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει με κάποιον τρόπο.

Όσον αφορά στην πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή τους μάχη, οι Θεσσαλονικείς «κόλλησαν» στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα και παρέμειναν έτσι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το καλεντάρι της ομάδας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, αφού την Κυριακή πετάει για Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό (24/10, 20:30).

«Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά σκέφτομαι αποκλειστικά το πρώτο και όχι αυτό που ακολουθεί. Δεν τίθεται θέμα διαχείρισης, αλλά το να παρουσιάσουμε μια φρέσκια ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, μια ομάδα με ενέργεια, επιθετικότητα ενθουσιασμό, πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κρέσπο και Κούρτιτς, όπως και οι γνωστοί απόντες Ίνγκασον και των Ροντρίγκο, Καγκάβα, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Από την άλλη ο Σίντκλεϊ ταξίδεψε κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, έχοντας γίνει τελείως καλά.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0