Football Talk

Γκλάσνερ: «Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί»

Γκλάσνερ: «Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί»

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Europa League (21/10, 22.0) παραχώρησε ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ.

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στην Φρανκφούρτη: Άλκης Τσαβδαράς

Ο Αυστριακός προπονητής αναφέρθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού, στο τι πρέπει να διορθώσεις η Άιντραχτ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δώσει πληροφορίες αναφορικά με το σύστημα και τους ποδοσφαιριστές του αγώνα της Πέμπτης (21/10).

«Ήμασταν δυο μήνες αήττητες, είχαμε ενθουσιασμό, αλλά μετά το ματς με τη Χέρτα απογοητευτήκαμε. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας, αλλά συζητήσαμε και ψάχνουμε λύσεις», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γκλάσνερ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ ποιος είναι το φαβορί, διότι όπως ξέρουμε το φαβορί δεν κερδίζει πάντα. Ο Ολυμπιακός ήταν να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ και η μοναδική του ήττα ήταν τον… Αύγουστο. Δέχεται γκολ μόνο από στημένες φάσεις και αποτελεί γενικότερα ένα δυνατό σύνολο, που έρχεται με αέρα από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να δώσω πληροφορίες για το πως θα αγωνιστούμε κι αν θα αλλάξουμε ποιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί, να δείξουμε κάτι καλό στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη.

Πολύ πιο σημαντικό είναι πως θα αποδώσουμε, πως θα κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην απόδοση μας, στόχος είναι να κάνουμε τη δουλειά μας και έχουμε την αγωνία να βρούμε χώρους, καθώς δεν δημιουργούμε χώρους στην αντίπαλη περιοχή. Φυσικά είναι σημαντικό να κερδίζουμε, αλλά αυτό είναι δευτερεύον γιατί πρέπει πρώτα να παίξουμε σωστά και αν το κάνουμε, θα έρθουν και οι νίκες».

Για το ματς με τη Χέρτα: «Κάναμε πολλά λάθη. Ψάξαμε το γρήγορο γκολ και δεν είχαμε υπομονή. Πάντα αν κάνεις λάθος στην ανάπτυξη είναι λογικό να το πληρώσεις. Βγάλαμε και νεύρα, διότι όλοι μας θέλαμε το κάτι παραπάνω και δεν μας βγήκε».

Για τον Πασιένσια: Φυσικά όπως το έχω πει ξανά ο κάθε παίκτης που είναι στο ρόστερ έχει πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα. πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πρέπει να δούμε την κατάσταση του παίκτη. Φυσικά και έχει πιθανότητες ο Πασιένσια να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Για τον Ρόντε: Είναι πολύ χαρμόσυνο όταν ένας τραυματίας επιστρέφει και ο Σεμπάστιαν έλειπε αρκετό καιρό. Το γόνατο του αντιδρά πολύ καλά. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για ενδεκάδα, αλλά βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής και έχουμε μία ποιοτική λύση και μιλώντας ποδοσφαιρικά και για την προσωπικότητα του.


Για τον Καμάντα: 
Την Τετάρτη επέστρεψε από την Ιαπωνία. Δεν είναι πολύ φρέσκος. Έχει παίξει πολλούς αγώνες για εμάς, όπως για παράδειγμα στο Μόναχο είπαμε ότι θα βασιστούμε στις αντεπιθέσεις και ήταν θέμα τακτικής που έμεινε εκτός. Με τη Χέρτα τον βάλαμε στο ημίχρονο ίσως έκανα λάθος εγώ, αλλά είχα αποφασίσει ότι θα παίξουμε με τους παίκτες που έπαιξαν στο Μόναχο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θα πάρει κι άλλα λεπτά συμμετοχής.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Τζιμπρίλ Σο τόνισε τα εξής:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: Ανυπομονούμε όλοι για το παιχνίδι. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Οι αντίπαλοι μας έχουν έξι βαθμούς και εμείς τέσσερις. Είναι ένα ενδιαφέρον ματς και ανυπομονούμε.

Για το πώς νιώθουν οι παίκτες την ατμόσφαιρα: Στο Μόναχο που κερδίσαμε νιώθαμε πολύ καλά. Μετά είχαμε αγώνες με την εθνική και γύρισα με καλά συναισθήματα. Θύμωσα που χάσαμε από τη Χέρτα και ο τρόπος που χάσαμε. Είχαμε ένα καλό σερί και η ατμόσφαιρα ήταν πιο εύκολη. Είμαστε δυσαρεστημένοι με την κατάσταση. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100%.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0