Football Talk

Ρομέλου Λουκάκου: Ο δεινός «εκτελεστής» της Τσέλσι, σπάει το κοντέρ και στις... ξένες γλώσσες!

Ρομέλου Λουκάκου: Ο δεινός «εκτελεστής» της Τσέλσι, σπάει το κοντέρ και στις... ξένες γλώσσες!
Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ένας δεινός εκτελεστής, ωστόσο δεν κατέχει την πρωτιά μόνο στο σκοράρισμα αλλά και στις... ξένες γλώσσες!
Σχετικά Άρθρα

Τα νούμερα του Ρομέλου Λουκάκου στο σκοράρισμα είναι γνωστά, εντυπωσιακά και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης.

Ο Βέλγος θηριώδης σέντερ φορ της Τσέλσι έχει κάνει... πλάκα σε όποιο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί ως τώρα στην καριέρα του και το ίδιο πράττει και τους τελευταίους μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, με τον Λουκάκου έχει κάνει και με το πόσο ταλαντούχος είναι εκτός αγωνιστικού χώρου, όπου ομιλεί 8 ξένες γλώσσες!

Η Τσέλσι συνηθίζει να στέλνει σε όλους τους δημοσιογράφους ένα email, με μια καρτέλα του ρόστερ της ομάδας, όπου δίπλα από το όνομα κάθε ποδοσφαιριστή, αναγράφεται και το τι γλώσσες μιλάει ο καθένας. Οι «μπλε» του Λονδίνου το κάνουν αυτό, έτσι ώστε ο κάθε εκπρόσωπος ενός δημοσιογραφικού μέσου να γνωρίζει με ποιον μπορεί να επικοινωνήσει και σε τι γλώσσα.

Σύμφωνα με την ειδική αυτή καρτέλα, ο Λουκάκου γνωρίζει 8 ξένες γλώσσες! Φλαμανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά και Ιταλικά. Πραγματικά απίστευτο!

Δεύτερος έρχεται ο Κόβασιτς, ο οποίος μιλά Κροατικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες των Λονδρέζων ξέρουν μ.ο. περίπου 2-3 ξένες γλώσσες.

246942086_612824159857767_9064428326100411533_n.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0