Football Talk

Champions League, 4ος όμιλος: Η Ίντερ «λύγισε» τη μαχητική Σέριφ Τίρασπολ - Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τέλος στο αρνητικό της σερί απέναντι στη Σαχτάρ! (video)

Champions League, 4ος όμιλος: Η Ίντερ «λύγισε» τη μαχητική Σέριφ Τίρασπολ - Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τέλος στο αρνητικό της σερί απέναντι στη Σαχτάρ! (video)
Η Ίντερ έμαθε από το «πάθημα» της Ρεάλ Μαδρίτης και επικράτησε με 3-1 της Σέριφ Τίρασπολ, την ίδια ώρα που η «Βασίλισσα» νικούσε με 5-0 τη Σαχτάρ, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί που είχε «χτίσει» απέναντι στους Ουκρανούς!

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν αυτήν τη φορά οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου του Champions League, αφού Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησαν των Σέριφ Τίρασπολ και Σαχτάρ αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο τους ως φαβορί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Μερένχες» ο Βινίσιους που σκόραρε δις, ενώ για την Ίντερ οι Τζέκο-Βιδάλ, που παραβίασαν από μία φορά έκαστος την εστία της Σέριφ, που δεν υπερασπίστηκε αυτήν τη φορά ο Γιώργος Αθανασιάδης, λόγω αδιαθεσίας! 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε «μπλοκαρισμένη» απέναντι στη Σαχτάρ για περισσότερη από μισή ώρα παιχνιδιού. Τόσο η προσπάθεια του Βινίσιους Τζούνιορ στο 7’, όσο και αυτή του Κασεμίρο στο 19’, δεν απέφεραν καρπούς, αφού στην πρώτη περίπτωση ο Τρουμπίν απέκρουσε, ενώ στη δεύτερη η άμυνα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Η λύση ήρθε μέσω μιας άτυχης στιγμής του Σεργκέι Κριφτσόφ στο 37ο λεπτό! Ο Ουκρανός αμυντικός στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, δεν υπολόγισε καλά την πορεία της και εν τέλει, κρέμασε τον τερματοφύλακα της ομάδας του.


Το 1-0 «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Ουκρανών, που παραδόθηκαν στις ορέξεις της «Βασίλισσας». 

Αρχικά, ο Βινίσιους Τζούνιορ έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του στο 52ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!



Δέκα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Ροντρίγκο να βρει δίχτυα, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε από τον... συνήθη ύποπτο, Καρίμ Μπενζεμά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, γράφοντας το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Στην έτερη αναμέτρηση του 4ου ομίλου η Ίντερ έδειξε να μαθαίνει από το πάθημα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν αντιμετώπισε με υπεροψία τη Σέριφ.

Οι «νερατζούρι» είχαν καλές ευκαιρίες τόσο με τον Τζέκο στο 18ο λεπτό, όσο και με τον Ντιμάρκο στο 34ο. Το κόρνερ που απέφερε η προαναφερθείσα φάση ήρθε και το γκολ που άνοιξε το σκορ! Ο Έντιν Τζέκο βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά από την κεφαλιά του Βιδάλ και με εναέριο πλασέ έγραψε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους!



Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Σέριφ έδειξε ικανή για μία ακόμα μεγάλη ανατροπή, όταν ο Τιλ έφερε το ματς στα ίσια στο 52ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ!



Ωστόσο, Βιδάλ και Τζέκο άλλαξαν ρόλους στο 58ο λεπτό και ο Βόσνιος από εκτελεστής έγινε δημιουργός, για να γράψει ο Χιλιανός αμυντικός χαφ το 2-1!



Η χαριστική βολή για τους Μολδαβούς ήρθε εννέα λεπτά αργότερα, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Μπρόζοβιτς, ο Ντάμφρις έπιασε την κεφαλιά και έστρωσε την μπάλα στον ντε Φράι που με κοντινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Σέριφ και έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!





Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5 (37' αυτ. Κριφτσόφ, 51' 56' Βινίσιους Ζούνιορ, 65' Ροντρίγκο, 90+1' Μπενζεμά)

Ίντερ – Σέριφ Τιρασπόλ 3-1 (37' Τζέκο, 58' Βιδάλ, 67' ντε Φράι - 52' Τιλ)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Σέριφ Τίρασπολ 3 6 (5-4)

2.Ρεάλ Μαδρίτης 3 6 (7-2)

3.Ίντερ 3 4 (3-2)

4.Σαχτάρ Ντόνετσκ 3 1 (0-7)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (03/11):

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)

Σέριφ Τίρασπολ – Ίντερ (22:00)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0