Football Talk

Ελ Αραμπί: Πιστολέρο… καταζητούμενος σε όλη την Ευρώπη!

Ελ Αραμπί: Πιστολέρο… καταζητούμενος σε όλη την Ευρώπη!
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετράει ήδη 7 γκολ σε εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και πηγαίνει… οπλισμένος στη Φρανκφούρτη. 
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Μαροκινός στράικερ αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όχι τυχαία. Σε όλη του την καριέρα έχει αποδείξει πως είναι γεννημένος σκόρερ, ενώ από το καλοκαίρι του 2019 που φόρεσε τα ερυθρόλευκα έχει πετύχει ουκ ολίγα  σπουδαία γκολ σε ευρωπαικά παιχνίδια και μάλιστα μακριά από το “Γεώργιος Καραισκάκης”. 

Η αρχή έγινε στο Κράσνονταρ, όπου με δύο τέρματα σφράγισε τη νίκη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League το 2019-20.  Ακολούθησε το καταπληκτικό γκολ στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, στην ήττα των Πειραιωτών με 4-2. Και λίγους μήνες μετά το ιστορικό τέρμα στις καθυστερησεις απέναντι στην Άρσεναλ, που έδωσε στον Ολυμπιακό μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του. 

Στην έδρα της Άρσεναλ σκόραρε και πέρσι ο Ελ Αραμπί, αλλά αυτή τη φορά το γκολ του δεν ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό. 

Φέτος έχει σκοράρει ήδη δυο φορές σε εκτός έδρας ευρωπαικό παιχνίδι. Στην Βουλγαρία κόντρα στην Λουντογκόρετς και στην Μπρατισλάβα κόντρα στην Σλόβαν και άπαντες στον Ολυμπιακό ευελπιστούν θα συνεχίσει να… πυροβολεί στα ευρωπαικά γήπεδα, αρχής γενομένης από τη Φρανκφούρτη. Άλλωστε, ο Ελ Αραμπί με το παρθενικό του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα την Κυριακή, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0