Football Talk

Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε 3-1: Την έστειλε στην «κορυφή» με 2 γκολ ο Μπακασέτας! (video)

Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε 3-1: Την έστειλε στην «κορυφή» με 2 γκολ ο Μπακασέτας! (video)

Ασταμάτητος ο Τάσος Μπακασέτας! Με δυο δικά του τέρματα αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης στο 3-1 της Τράμπζονσπορ επί της Φενέρμπαχτσε, στέλνοντας την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Τράμπζονσπορ πήρε το ντέρμπι, επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Φενέρ και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπακασέτα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και είναι πρώτος σκόρερ με 7 τέρματα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ρόσι, ωστόσο, έμεινε με δέκα παίκτες στο 23' λόγω αποβολής του Μιν. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε και η ισοφάριση με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτελέσματα, στο 86' κέρδισαν πέναλτι και ο Μπακασέτας από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το 3-1 με αυτογκόλ του Γκουστάβο.


Για τους νικητές και πρωτοπόρους πλέον αγωνίστηκε και ο Μανώλης Σιώπης, που αντικατέστησε στο 68΄ τον Οζντεμίρ. Από πλευράς Φενέρ, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρατεύτηκε στο φινάλε (87΄), αντί του Καντιόγλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0