Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σερί ήταν και… πάει! - Ήττα εκτός έδρας μετά από 22 μήνες και 29 αναμετρήσεις!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σερί ήταν και… πάει! - Ήττα εκτός έδρας μετά από 22 μήνες και 29 αναμετρήσεις!

Κι όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε εκτός έδρας! Χρειάστηκε να περάσουν 29 αγώνες για να καταφέρει μία ομάδα να την καταβάλει, μέχρι να έρθει η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς και να το πράξει με επιβλητικό τρόπο (16/10, 4-2)!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σερί στην ιστορία της Premier League και το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην... κατηγορία του, έλαβε τέλος και επισήμως!

Μετά από 29 αγώνες ή 2.610 αγωνιστικά λεπτά αν προτιμάτε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε «αντίο» στο αήττητο σερί που είχε χτίσει μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και μέσω μίας άλλης -περσινής- συνήθειας που έγινε λατρεία για τους «κόκκινους διαβόλους», επικράτησε στο Κινγκ Πάουερ με ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 19ο λεπτό, από το γκολ του Γκρίνγουντ!

Τελευταία ομάδα που είχε καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η Λίβερπουλ στις 19 Ιανουαρίου του 2020, όταν επικράτησε με 2-0 στο Άνφιλντ, περίπου 22 μήνες πριν!

Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέγραψαν ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, αφού μετά την 21η Απριλίου του 2019 και μία ήττα με 0-4 από την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, δέχθηκαν ξανά τέσσερα τέρματα από έναν αντίπαλο εκτός έδρας!


Στην αντίπερα όχθη, η Λέστερ κατάφερε να επικρατήσει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ποιος ξέρει; Ίσως γίναμε «μάρτυρες» της αρχής ενός νέου σερί!

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0