Football Talk

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Συνέχεια στο σερί των Περιστεριωτών στο ΟΑΚΑ ή… μπλόκο από την «Ένωση»; (video)

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Συνέχεια στο σερί των Περιστεριωτών στο ΟΑΚΑ ή… μπλόκο από την «Ένωση»; (video)

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως φέτος τα εκτός έδρας τον… δυσκολεύουν! Οι δύο τους μάχονται απόψε (17/10, 20:30), με την μπάλα να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

Σχετικά Άρθρα

ΑΕΚ και Ατρόμητος ρίχνονται στη μάχη την Κυριακή (17/10, 20:30) στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League, με την οποία επιστρέφει η δράση έπειτα από το διάλλειμα των εθνικών ομάδων. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με πλούσια ιστορία, πολλά… πάρε – δώσε και ιδιαίτερα στατιστικά!

«Κιτρινόμαυρο» το αγωνιστικό παρελθόν

Το αποψινό ματς θα είναι το 45ο συνολικά και 37ο που δίνουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ μετράει σε σύνολο 25 νίκες έναντι των 8 του Ατρομήτου, ενώ οι ισοπαλίες ανέρχονται στις 11. Κορυφαίοι σκόρερ είναι οι Νίκος Λυμπερόπουλος, με 6 γκολ, Ίσμαελ Μπλάνκο, με 5, και Πέτρος Μάνταλος με επίσης 5.

Ευρύτερη επικράτηση για την «Ένωση» είναι με σκορ 5-1, η οποία χρονολογείται το 1976! Για τους Περιστεριώτες βρίσκεται στο πιο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018, όταν και νίκησε μακριά από την έδρα του με 2-0.

SUPERLEAGUE 2020-2021 / Eʠ- Tя̇ԏӠ(֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ σκοράρει, ο Ατρόμητος… διστάζει!

Την τελευταία πενταετία οι νίκες στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες, ενώ έχουν και μία ισοπαλία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ατρόμητος – είτε έχει ηττηθεί, είτε όχι – έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 5 ματς!

Η ΑΕΚ φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ σε καμία από τις εντός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει. Τόσο στο 3-0 επί του Ιωνικού (1η αγων.), όσο και στο 1-0 με τη Λαμία (3η αγων.), τα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» στην έδρα τους, ο Στάνκοβιτς με τη βοήθεια της άμυνας κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και η ομάδα έχει πάρει τη νίκη.

Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος μακριά από την έδρα του… δεν μπορεί να σκοράρει! Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο «μηδέν» με τον Ολυμπιακό, ενώ στον Βόλο ήρθε αντιμέτωπος με την βαριά ήττα του 3-0 (3η αγων.).

Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση θα είναι μεγάλου ενδιαφέροντος, αλλά όχι μόνο για το αν η ιστορία θα επιβεβαιωθεί ή όχι. Από τη μία οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο τους, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως θα φέρει αρκετές αλλαγές στη νοοτροπία της ομάδας, ενώ οι Περιστεριώτες θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν!

Η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση:

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0