Football Talk

Η Τράμπζονσπορ είναι δεύτερη και ο Τάσος Μπακασέτας συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ενδεκάδα του τούρκικου πρωταθλήματος!

Η Τράμπζονσπορ είναι δεύτερη και ο Τάσος Μπακασέτας συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ενδεκάδα του τούρκικου πρωταθλήματος!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα με την Τράμπζονσπορ, μόνο αδιάφορες φαίνεται πως δεν έχουν περάσει από τους Τούρκους, με τον Έλληνα διεθνή να συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, από την στιγμή της έναρξής του, όντας μάλιστα μόλις ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβάσει την αξία τους!

Σχετικά Άρθρα

Ευεργετική αποδείχθηκε η περίοδος διακοπής των πρωταθλημάτων για τους Τούρκους, οι οποίοι κατέληξαν στην πολυτιμότερη ενδεκάδα της Super Lig, μετά την ολοκλήρωση των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, που βρήκαν την Φενερμπαχτσέ των Δημήτρη Πέλκα και Μεσούτ Οζίλ στην κορυφή, και την Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη να την καταδιώκει, ούσα στην δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο!

Οι εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα στις οκτώ πρώτες αναμετρήσεις της ομάδας του είναι εξαιρετικές. Έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα ματς, και έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, έχοντας καταγράψει και τρεις ασίστ! Επί της ουσίας λοιπόν, σε οκτώ ενενηντάλεπτα, έχει συμμετάσχει τουλάχιστον από μία φορά σε κάποιο γκολ της ομάδας του, μετρώντας συνολικά 50% συμμετοχή στα 16 γκολ της Τράμπζονσπορ στην τρέχουσα σεζόν.

Παράλληλα, η ποιότητα του Έλληνα μεσοεπιθετικού, έχει γίνει ευδιάκριτη και στις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα, της οποίας το περιβραχιόνιο έχει στην κατοχή του. Σκόραρε απέναντι στην Σουηδία στο ΟΑΚΑ, ανοίγοντας μάλιστα τον δρόμο για τη νίκη, είχε την ασίστ στον Τάσο Δουβίκα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στο Κόσοβο, ενώ συνετέλεσε και στη νίκη της «γαλανόλευκης» επί της Γεωργίας, μετουσιώνοντας το πέναλτι του 90ου λεπτού σε γκολ.

Δεν είναι μυστικό λοιπόν να πει κανείς πως ο Μπακασέτας βιώνει την καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδο της καριέρας του. Είναι απαραίτητος τόσο σε συλλογικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, και άμεσο αποτέλεσμα αποτέλεσε το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της τούρκικης Λίγκας, όντας μόλις ο τρίτος εκ των έντεκα που έχουν ανεβάσει την χρηματιστηριακή τους αξία!

Στο γράφημα που παρουσιάζεται, ο Μπακασέτας τοποθετείται στην θέση του «δεκαριού», σε ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, και του Μπερίσα και Μπατσουαγί μπροστά του.

unnamed_15.jpg

Επιπλέον, κανένας μεσοεπιθετικός από όσους έχουν επιλεγεί δεν έχουν ανεβάσει την αξία τους περισσότερο από τον Μπακασέτα, με τους Νέλσον και Ζάλαϊ που αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί, να κατέχουν τις πρώτες θέσεις.

Τέλος, εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως μόνο ο Έλληνας διεθνής αποτελεί κομμάτι της καλύτερης ενδεκάδας του πρωταθλήματος, από το ρόστερ της Τράμπζοσπορ, πλην του τερματοφύλακα Τσακίρ, ο οποίος τον πλαισιώνει, μιας και έχει δεχθεί οκτώ γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0