Football Talk

Νιούκαστλ: Κοιτάζει Βέρνερ για Γενάρη

Νιούκαστλ: Κοιτάζει Βέρνερ για Γενάρη

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της επιδιώκει η Νιούκαστλ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον Τίμο Βέρνερ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «καρακαξών».

Σχετικά Άρθρα

Μετά και την εξαγορά του συλλόγου από το fund των Σαουδαράβων, η Νιούκαστλ έχει στη διάθεσή της 200 εκατ. λίρες για να ξοδέψει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με τις «καρακάξες» να αντιμετωπίζουν δυσκολία στο επιθετικό κομμάτι, οι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν να ενισχυθούν άμεσα στην αιχμή της επίθεσης.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «BILD», η Νιούκαστλ εξετάζει την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ για την κορυφή της επίθεσης μετά το ναυάγιο με τον Μάουρο Ικάρντι, που θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο επιθετικός της Τσέλσι έχει πραγματοποιήσει μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας πέτυχει 2 γκολ ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Μάλιστα, ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός των «καρακαξών», Φαμπιάν Σερ, ανήκει στο ίδιο πρακτορείο μάνατζερ με τον Τίμο Βέρνερ, κάτι που μπορεί να διευκολύνει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0