Football Talk

Έρχεται το πρώτο «μπαμ» από τη Nιούκαστλ: Ο Κουλιμπαλί σε πρώτο πλάνο! - Αξιώνει 105 εκατ. ευρώ η Νάπολι!

Έρχεται το πρώτο «μπαμ» από τη Nιούκαστλ: Ο Κουλιμπαλί σε πρώτο πλάνο! - Αξιώνει 105 εκατ. ευρώ η Νάπολι!

Η Νιούκαστλ φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για τον Καλιντού Κουλιμπαλί, ύψους 105 εκατ. ευρώ, θέλοντας να καταστήσει τον Σενεγαλέζο στόπερ, την πρώτη ηχηρή μεταγραφή της νέας εποχής για τις «καρακάξες»!

Σχετικά Άρθρα

Πριν καλά-καλά «κοπάσει» ο θόρυβος της απόκτησης της Νιούκαστλ από Σαουδάραβες, ξεκίνησαν να… θερμαίνονται οι πρώτες μεταγραφικές «βόμβες»!

Πρώτο όνομα; Ο Καλιντού Κουλιμπαλί!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ της Νάπολι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, εν όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου και μία ενδεχόμενη μετακίνησή του, θα αποτελούσε ένα ξεκάθαρο «μήνυμα» των προθέσεων της νέας διοίκησης της Νιούκαστλ!

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους στόπερ στον κόσμο, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, και όπως είναι αναμενόμενο, η Νάπολι θα αξιώσει ένα υψηλό ποσό για να δώσει το «οκ» στη μετακίνησή του!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι «παρτενοπέι» αναζητούσαν περίπου 105 εκατ. ευρώ πριν έναν χρόνο, για τον 30χρονο -πλέον- κεντρικό αμυντικό, ωστόσο, το ποσό αυτό ενδέχεται να έχει μειωθεί.

Ο Κουλιμπαλί δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και στο πρόσωπό του η Νιουκάστλ φέρεται πως βρίσκει το ένα από του δύο σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της.

Υπενθυμίζεται, πως ο έτερος φημολογείται ότι είναι ο Τζέιμς Ταρκόφσκι της Μπέρνλι!

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν, ο σέντερ μπακ της Νάπολι δεν έχει χάσει λεπτό από τα επτά παιχνίδια της Serie A, καθώς και τους δύο αγώνες του Europa League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0