Football Talk

Προκριματικά Νότιας Αμερικής: Για το 10 στα 10 η Βραζιλία, ντέρμπι ανάμεσα σε Μέσι και Σουάρες τα ξημερώματα!

Προκριματικά Νότιας Αμερικής: Για το 10 στα 10 η Βραζιλία, ντέρμπι ανάμεσα σε Μέσι και Σουάρες τα ξημερώματα!

Με μοναδικό στόχο το 10 στα 10 και την διατήρηση ενός ρεκόρ που κρατά καθ’ όλη την διάρκεια του 2021, αντιμετωπίζει η Βραζιλία την Κολομβία, ενώ λίγο αργότερα η Αργεντινή υποδέχεται την Ουρουγουάη, για να παραμείνει αήττητη, στο ντέρμπι του Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Σουάρες.

Την 10η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αναζητά η Βραζιλία απέναντι στην Κολομβία, με την Σελεσάο να μοιάζει «άτρωτη» σε όλη την διάρκεια των προκριματικών της Νότιας Αμερικής, και να στοχεύει στο απόλυτο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μείνει στην ισοπαλία, ακριβώς στο 50% των αναμετρήσεών της!

Η Κολομβία έχει σκοράρει 16 φορές, έχει δεχθεί τον ίδιο αριθμό τερμάτων, ενώ η Βραζιλία του Νεϊμάρ, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις σε τρεις περιπτώσεις!

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 02:30 ώρα Ελλάδος, η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι υποδέχεται την Ουρουγουάη των Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι. Οι δύο πρώην συμπαίκτες τίθενται και πάλι αντιμέτωποι, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν στην διατήρηση του αήττητου, και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να ξεφύγουν από την Κολομβία, «κλειδώνοντας» πρόωρα την συμμετοχή τους στο Μουντιάλ του 2022!

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Βολιβία συναντά το Περού, με την γηπεδούχο ομάδα να μετρά τέσσερις σερί ήττες και… μία νίκη πριν από 13 χρόνια, η ουραγός της βαθμολογίας Βενεζουέλα το Εκουαδόρ, και η Χιλή την Παραγουάη, θέλοντας να βρει γκολ σε κανονική ροή αγώνα, μετά από τέσσερις μήνες!

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής:

Βολιβία – Περού (23:00)

Βενεζουέλα – Εκουαδόρ (23:30)

Κολομβία – Βραζιλία (00:00)

Αργεντινή – Ουρουγουάη (02:30)

Χιλή – Παραγουάη (03:00)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0