Football Talk

INTRAKAT για υπογειοποίηση: «Το έργο προηγείται του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος - Θα ολοκληρωθεί εγκαίρως!»

INTRAKAT για υπογειοποίηση: «Το έργο προηγείται του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος - Θα ολοκληρωθεί εγκαίρως!»

Η κατασκευαστική εταιρεία INTRAKAT εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι όλα βαίνουν καλώς στις σχέσεις της με την Περιφέρεια Αττικής, ενώ το έργο της υπογειοποίησης γύρω από την OPAP Arena-Αγιά Σοφιά, προηγείται του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί εγκαίρως!

 
Σχετικά Άρθρα

Η εταιρεία INTRAKAT εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα δημοσιεύματα γύρω από την υπογειοποίηση της OPAP Arena-Αγιά Σοφιά, ενημερώνοντας πως το έργο προηγείται χρονικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, ενώ δεσμεύθηκε παράλληλα, για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξέδωσε και αυτός σήμερα (07/10) σχετική ανακοίνωση, μετά τη γνωστοποίηση πως τα έργα σταμάτησαν λόγω οφειλών της Περιφέρειας προς την κατασκευαστική εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της INTRAKAT:

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0