Football Talk

Μαντσίνι: «Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε εύκολα να είχε λήξει 1-1»

Μαντσίνι: «Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε εύκολα να είχε λήξει 1-1»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ημιτελικού στο Σαν Σίρο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποβολή του Λεονάρντο Μπονούτσι λέγοντας ότι έπρεπε να είχε αποφύγει και τις δύο κίτρινες κάρτες του στον ημιτελικό του Nations League με την Ισπανία, αλλά «παρά το αποτέλεσμα, αυτή η εμφάνιση μας έδωσε δύναμη». 

Το αήττητο σερί έφτασε στο τέλος του μετά από ένα παγκόσμιο ρεκόρ 37 αγώνων, καθώς η Ισπανία αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1 στο Σαν Σίρο με δυο γκολ του Φεράν Τόρες, και βοηθούμενη από την κόκκινη κάρτα του Λεονάρντο Μπονούτσι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημίχρονου. Ο Πελεγκρίνι κατάφερε να σκοράρει το γκολ της παρηγοριάς ήταν όμως αργά για να αλλάξει το παιχνίδι. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σχολίασε την εικόνα της ομάδας του και την εξέλιξη του παιχνιδιού. 

«Τα παιχνίδια είναι έτσι, μερικές φορές τα περιστατικά τα αλλάζουν. Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε εύκολα να είχε λήξει 1-1», δήλωσε ο Μαντσίνι στην RAI Sport. «Σαφώς, η Ισπανία διατήρησε καλά την μπάλα, αλλά είναι απογοητευτικό να χάνουμε έτσι, με 10. Κάναμε ένα λάθος που δεν πρέπει να κάνουμε σε αυτό το επίπεδο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα τη δεύτερη κάρτα, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Ο Λέο (Μπονούτσι) δεν θα έπρεπε να είχε πάρει δυο κάρτες έπρεπε να αποφύγει και τις δύο περιπτώσεις. Το να παίζεις έτσι, να πετυχαίνεις ένα γκολ και να μην δέχεσαι παραπάνω όταν είσαι με 10 άντρες σημαίνει ότι ήταν καλή εμφάνιση».  

Η Ιταλία βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο μόλις ο Μαντσίνι έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Πελεγκρίνι και Λοκατέλι: «Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια και αυτό βοήθησε όταν ήμασταν με 10. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μερικούς νεότερους παίκτες, αλλά νομίζω ότι παρά την ήττα, αυτή η εμφάνιση μας έδωσε δύναμη».  

Υπήρχε επίσης ένταση στο Σαν Σίρο, επειδή οι οπαδοί της Μίλαν ειρωνεύονταν συνεχώς τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, στην πρώτη του επιστροφή σε αυτό το στάδιο από τότε που έφυγε από τους Ροσονέρι ως ελεύθερος παίκτης για την PSG με τον Μαντσίνι να σχολιάζει: «Αυτό ήταν απογοητευτικό, ναι». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0