Football Talk

Επικοινώνησε ο Αρτέτα με τον Σαλιμπά – επιστρέφει στην Άρσεναλ το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής!

Επικοινώνησε ο Αρτέτα με τον Σαλιμπά – επιστρέφει στην Άρσεναλ το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής!

Επικοινωνία με τους ανθρώπους της Άρσεναλ φαίνεται πως είχε ο Γουίλιαμ Σαλιμπά, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τους «κανονιέρηδες» στην Μαρσέιγ, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον διαβεβαιώνει πως θα επιστρέψει στο Βόρειο Λονδίνο, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν!

Τις εμφανίσεις του Γουίλιαμ Σαλιμπά με την φανέλα της Μαρσέιγ δεν δείχνουν να έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα οι άνθρωποι της Άρσεναλ, με το νεαρό Γάλλο να βρίσκεται διαρκώς στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, έχοντας αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις.

Ανάλογη είναι η εικόνα που υπάρχει για τον Σαλιμπά και στο Βόρειο Λονδίνο, πράγμα που σηματοδότησε και την επαφή του Μικέλ Αρτέτα με τον ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους μίλησαν, συζήτησαν για το μέλλον του Σαλιμπά στην Άρσεναλ, και ο προπονητής της ομάδας τον διαβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στους «κανονιέρηδες» και θα ενσωματωθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Με τον τρόπο αυτό ο Μικέλ Αρτέτα θέλησε να δώσει ακόμη ένα κίνητρο στον Σαλιμπά για να συνεχίσει ανάλογα, την ίδια ώρα που ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, και αναμένει την λήξη της σεζόν για να γυρίσει στο Βόρειο Λονδίνο, και να «παλέψει» για μία θέση στην Άρσεναλ!


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0