Football Talk

ΑΕΚ: Οι συγκινητικές και ιδιαίτερες στιγμές στα αποδυτήρια με τους αρχηγούς Μάνταλο και Σιμόες

ΑΕΚ: Οι συγκινητικές και ιδιαίτερες στιγμές στα αποδυτήρια με τους αρχηγούς Μάνταλο και Σιμόες
Η επιθυμία του Πέτρου Μάνταλου να φορέσει το περιβραχιόνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Σιμόες – Η απάντηση του Αντρέ και όλη η στιχομυθία
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Είναι κάποιες στιγμές μέσα στις ομάδες που δείχνουν πολλά για τα αποδυτήρια και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Και θετικά και αρνητικά έχουμε μάθει κατά καιρούς. Όσα έγιναν χθες στο Αγρίνιο και πριν την προθέρμανση της ΑΕΚ δείχνει ξεκάθαρα τις άριστες σχέσεις και τον σεβασμό που έχουν οι παίκτες της Ένωσης μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, μόλις μπήκε η ομάδα στα αποδυτήρια και πριν βγει για προθέρμανση ο Μάνταλος απευθύνθηκε στον Βασίλη Δημητριάδη λέγοντάς του: «Βασίλη, αρχηγός σήμερα θα είναι ο Σιμόες». Αρχικά ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος αιφνιδιάστηκε, με τον Μάνταλο να του εξηγεί: «Αρχηγός θα είναι ο Σίμο, γιατί επιστρέφει στην 11άδα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον ίδιο και την ομάδα».

Ο Σιμόες άκουσε τον Μάνταλο, τον αγκάλιασε συγκινημένος, αλλά δεν πήρε το περιβραχιόνιο. «Πέτρο, ο αρχηγός της ομάδας είσαι εσύ», του είπε. Ο Μάνταλος επέμενε και ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία: «αρχηγός είσαι εσύ»! «Όχι, εσύ είσαι αρχηγός». Τη… λύση έδωσε τελικά ο Βασίλης Δημητριάδης λέγοντας στον Μάνταλο: «Πέτρο, είναι σαν να του το έδωσες. Πάμε κανονικά».

Ηταν πολύ έντονες οι στιγμές αυτές για όσους τις έζησαν από κοντά. Ένα κλίμα πολύ συγκινητικό και άκρως οικογενειακό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0