Football Talk

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Οι «παπαγάλοι» υποχρέωσαν τους Μαδριλένους στην πρώτη τους ήττα στη φετινή La Liga! (video)

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Οι «παπαγάλοι» υποχρέωσαν τους Μαδριλένους στην πρώτη τους ήττα στη φετινή La Liga! (video)

Σπουδαία εμφάνιση, ακόμα σπουδαιότερο αποτέλεσμα για την Εσπανιόλ που επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στη La Liga!

Η έκπληξη της αγωνιστικής ολοκληρώθηκε στο Κορνέλα ντε Λόμπρεγκατ, αφού η Εσπανιόλ «σόκαρε» τη Ρεάλ Μαδρίτης, νικώντας την με 2-1 και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι σκόρερ, Ντε Τόμας (17’) και Βιδάλ (60’), ενώ το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 71’ απλώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Η Εσπανιόλ πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 17ο λεπτό, αφού ο Ραούλ Ντε Τόμας εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την όμορφη ανάπτυξη των συμπαικτών του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά!

Το απόλυτο «σοκ» ήρθε στο 60ο λεπτό, όταν ο Αλέις Βιδάλ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με ένα υπέροχο «σόλο» σχεδόν από τη γραμμή του κέντρου!

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν να μειώσει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Καρίμ Μπενζεμά, στο 71ο λεπτό, και να γράψει το 2-1 με υπέροχο πλασέ, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!


ΕΣΠΑΝΙΟΛ (Βιθέντε Μορένο):
Λόπεθ, Ζιλ (81’ Βίγια), Γκόμεζ, Καμπρέρα, Πεντρόσα, Μπαρέ, Βιδάλ (64’ Γου Λέι), Μεγέντο (58’ Μορλάνες), Νταρντέρ (82’ Λόπεθ), Εμπαρμπά (65’ Μελαμέντ), Ντε Τόμας

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Μόντριτς (62’ Γιόβιτς), Καμαβινγκά (46’ Ροντρίγκο), Κρος (62’ Κασεμίρο), Βαλβέρδε, Βινίσιους (72’ Αζάρ), Μπενζεμά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0