Football Talk

Super League: Τα «φώτα» στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – ψάχνει την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος και την διατήρηση του σερί του ο ΟΦΗ!

Super League: Τα «φώτα» στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – ψάχνει την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος και την διατήρηση του σερί του ο ΟΦΗ!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το πρώτο ντέρμπι αιωνίων για την σεζόν 2021-22, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θέλοντας να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μία το δίχως άλλο εντυπωσιακή εβδομάδα. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος «αναζητά» την πρώτη του νίκη στην σεζόν, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για να σπάσει το αήττητο σερί του ΟΦΗ και να παραμείνει δίχως ήττα για έκτη συνεχόμενη φορά!
Σχετικά Άρθρα

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον το τρίτο ντέρμπι της σεζόν, μετά από τις αναμετρήσεις του Άρη με τον Παναθηναϊκό, και του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τους «πράσινους» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στοχεύοντας σε μία ακόμη μεγάλη επικράτηση, μετά το εντυπωσιακό «διπλό» επί τούρκικου εδάφους (0-3), απέναντι στην Φενερμπαχτσέ.

Οι Πειραιώτες εξακολουθούν να μην υπολογίζουν στον Εμβιλά, και δεν αναμένεται να προβούν σε ιδιαίτερες αλλαγές, με το σύστημα να μοιάζει πιο… επίκαιρο από τα πρόσωπα, και το 4-4-2 να μην κρίνεται απίθανο.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, μεταβαίνει στον Πειραιά με στόχο να «διπλασιάσει» για πρώτη φορά τις νίκες του στην τρέχουσα χρονιά, μιας και το 5-1 στην Λεωφόρο επί του αήττητου, μέχρι πρότινος, Βόλου, σηματοδότησε και ένα νέο ξεκίνημα για τους πράσινους.

Σε καλή κατάσταση αλλά με πολλές απουσίες είναι οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς, κομβικότατη χαρακτηρίζεται η παρουσία του Βιτάλ για τον Παναθηναϊκό, αλλά και του Καρλίτος, που φιγουράρει στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τα δύο αήττητα σερί των δύο ομάδων να «κοντράρονται». Από την μία έχουμε την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου που δεν πραγματοποίησε θετική εμφάνιση απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, και έγινε φανερή και μία κούραση από τα συνεχόμενα ματς, αλλά και από τη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0, και από την άλλη τον ΟΦΗ που απέσπασε την ισοπαλία στα Γιάννενα με 1-1, και «έσπασε» το καλύτερο, αήττητο ρεκόρ της ιστορίας του.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη στην τρέχουσα σεζόν, και άπαντες στο Περιστέρι είναι πεπεισμένοι πως ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να τα καταφέρει. Η πρεμιέρα του δεν κρίθηκε επιτυχημένη, ο έμπειρος προπονητής ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη στο γήπεδό του, αλλά πλέον αντιμετωπίζει με διαφορετική ψυχολογία την συνέχεια, και αναμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Γιαννιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχουν ως στιγμής ηττηθεί, αλλά αναζητούν ακόμη μία υπέρβαση στο Περιστέρι, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις. Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ δεν τους άφησε ευχαριστημένους, πεπεισμένος πως θα επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας.

Τέλος, υπάρχει και το ματς της Νίκαιας, με τον Ιωνικό να υποδέχεται την Λαμία στην έδρα του, στην οποία την δεδομένη χρονική στιγμή είναι αήττητος, και συνολικά μετρά δύο διαδοχικά 0-0!

Οι γηπεδούχοι μάλιστα, δεν έχουν δεχθεί γκολ εδώ και τρία ενενηντάλεπτα, ενώ η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου απέσπασε τον πρώτο της βαθμό απέναντι στον Παναιτωλικό, με το 2-2 στην έδρα της, αλλά μάλλον είναι… δυσαρεστημένη, αν αναλογιστεί κανείς πως ισοφαρίστηκε στο φινάλε!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0