Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1: Αυτή τη φορά δεν την… γλύτωσε ο Κριστιάνο (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1: Αυτή τη φορά δεν την… γλύτωσε ο Κριστιάνο (video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις και αυτό φάνηκε για ακόμα ένα παιχνίδι, με την Έβερτον να φεύγει από το «Ολντ Τράφορντ» με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ στο 43’, ο Τάουνσεντ ισοφάρισε στο 65’.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να περάσει (έστω και προσωρινά) μόνη στην κορυφή, ωστόσο, τα… θαλάσσωσε.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που ηττήθηκαν από την Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική και επικράτησαν στις καθυστερήσεις της Βιγιαρεάλ για το Champions League, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στην Έβερτον.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά δυνατά στο πρώτο μέρος, πίεζαν ψηλά τους φιλοξενούμενους και έστω και λίγο πριν το φινάλε του α’ μέρους κατάφεραν να μπουν σε θέση «οδηγού». Ο Φερνάντες τροφοδότησε τον Μαρσιάλ στα αριστερά της περιοχής, εκείνος πλάσαρε εκπληκτικά τον Πίκφορντ και έγραψε το 1-0.

Ωστόσο, το γκολ αυτό δεν φάνηκε αρκετό. Ο Σόλσκιερ θέλησε να τελειώσει το ματς, βάζοντας στο 57’ τους Σάντσο και Ρονάλντο, όμως, ήρθε το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα «ζαχαρωτά» έκαναν αντεπίθεση για… σεμινάριο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Γιουνάιτεντ, με τον Τάουνσεντ να πλασάρει εύστοχα τον ανήμπορο ν' αντιδράσει σε αυτή τη φάση Ντε Χέα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο 85' ο Μίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά με τη συνδρομή του VAR ο διαιτητής Όλιβερ ακύρωσε το γκολ, κάνοντας το «Ολντ Τράφορντ» να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Ήταν εκτεθειμένος ο Κολομβιανός στην πάσα που δέχθηκε και η καρδιών των οπαδών της Γιουνάιτεντ πήγε στη θέση τους. Το 1-1 έμελλε να μείνει ως το τελικό σφύριγμα, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον, η ομάδα του Σόλσκιερ βρίσκεται στην 2η θέση προσωρινά με 14 βαθμούς, ενώ εκείνη του Μπενίτεθ μαζί της με τους ίδιους πόντους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελεφ, Βαράν, Σο, Γουάν-Μπιζάκα, Μαρσιάλ (57’ Σάντσο), Γκρινγούντ, Φρεντ (70’ Πογκμπά), Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Καβάνι (57’ Ρονάλντο).

Εβέρτον (Μπενίτεθ): Πίκφορντ, Κιν, Ντιν, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Άλαν, Τάουνζεντ, Ντουκουρέ, Γκόρντον (72’ Ντέιβις), Γκρέι (90+2' Ντόμπιν), Ροντόν.



Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0