Football Talk

Conference League: Στόχος η νίκη και να ανοίξει την βαθμολογική… ψαλίδα ο ΠΑΟΚ! (video)

Conference League:  Στόχος η νίκη και να ανοίξει την βαθμολογική… ψαλίδα ο ΠΑΟΚ! (video)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας (30/9, 22:00), με μοναδικό στόχο να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, του έκτου ομίλου, κάνοντας το 2/2.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έρχεται… φορτσάτος μετά την επιβλητική του παρουσία στο ντέρμπι της Κυριακής (26/9) απέναντι στην ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και στοχεύει στην εντός έδρας νίκη, απέναντι στους Σλοβάκους, για να κάνει το 2 στα 2 και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο (βαθμολογικά) από την Σλόβαν Μπρατιλάβας και την Λίνκολν.

Στην πρώτη αγωνιστική του UEFA Europa Conference League ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λίνκολν με σκορ 2-0, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη, του Κάρλος Ζέκα, με σκορ 3-1.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα των Θεσσαλονικιών, δίνοντας μια επιπλέον λύση στον Ρουμάνο τεχνικό. Παρόλα αυτά, λόγω του ότι προέρχεται από τραυματισμό, είναι αμφίβολο αν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιλέξει τον Πορτογάλο αμυντικό-μέσο στο αρχικό σχηματισμό της ομάδας.

Μια πιθανή παράταξη του «δικέφαλου» είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ, με τον Τέιλορ, τον Μιχάι, τον Μιχαηλίδη και τον Σίντκλεϊ να συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή, ενώ Εσίτι και Κούρτιτς πρόκειται να αποτελέσουν τα αμυντικά χαφ. Η παρουσία των Μίτριτσα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς πιθανολογείται για την μεσοεπιθετική γραμμή με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να έρχεται ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι!

Την ίδια ώρα (22:00) η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Λίνκολν, στη Δανία, η οποία δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο και να βάλει «δύσκολα» στους γηπεδούχους, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα επί στην Σλόβαν στην πρώτη αγωνιστική!

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0