Football Talk

Champions League: Ασταμάτητη Σάλτσμπουργκ με δύο πέναλτι του Αντεγέμι – έσωσε τον βαθμό στο τέλος απέναντι στην Βόλφσμπουργκ η αήττητη Σεβίλλη! (video)

Champions League: Ασταμάτητη Σάλτσμπουργκ με δύο πέναλτι του Αντεγέμι –  έσωσε τον βαθμό στο τέλος απέναντι στην Βόλφσμπουργκ η αήττητη Σεβίλλη! (video)
Σπουδαία ήταν η νίκη που κατάφερε να πανηγυρίσει η Σάλτσμπουργκ επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λιλ, με 2-1, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Αντεγέμι, με το γκολ του Γιλμάζ για τους φιλοξενούμενους να τους ξαναβάζει απλώς στο ματς. Την ίδια ώρα, η Βόλφσμπουργκ δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα, ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο φινάλε, και η Σεβίλλη παρέμεινε δίχως ήττα στην τρέχουσα σεζόν!

Επρόκειτο εξαρχής, για τον μοναδικό όμιλο του Champions League που μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, όλες οι ομάδες βρίσκονταν στην ισοβαθμία, μετρώντας από έναν βαθμό! Η δεύτερη στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όμως, ήρθε για να… αποκαταστήσει την τάξη, και να δημιουργήσει μία ανατρεπτική κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο λόγος για τη νικήτρια της βραδιάς Σάλτσμπουργκ, και για την αήττητη σε ολόκληρη την σεζόν, Σεβίλλη! Αρχικά, οι Αυστριακοί συνέχισαν την εντυπωσιακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, και κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με… λίγο άγχος, παρότι προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά.


Ο Αντεγέμι αποδείχθηκε εύστοχος δις από την άσπρη βούλα, αλλά ο έμπειρος Γιλμάζ επανάφερε την Λιλ στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, στο 65ο λεπτό, πραγματοποιώντας το 2-1.

Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι πανικοβλήθηκαν, αλλά άντεξαν, και παρέμειναν αήττητοι για ακόμη ένα ματς, με το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμά τους, να είναι τον Απρίλιο!


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βόλφσμπουργκ δε κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην Σεβίλλη, και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην έδρα της μετά από έναν μήνα, σε όλες τις διοργανώσεις!

Σκόραρε με τον Στέφεν στο 49’, στην μοναδική εντός εστίας τελική προσπάθεια της μέχρι και το 80ο λεπτό, με τους Σεβιγιάνους να ισοφαρίζουν στο 87ο λεπτό, χάρη στο πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Ιβάν Ράκιτιτς, διατηρώντας την ομάδα του αήττητη στην τρέχουσα σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη 1-0 (49’ Στέφεν – 87’ Ράκιτιτς)

Σάλτσμπουργκ – Λιλ 2-1 ( 35’, 53’ Αντεγέμι -62΄ Γιλμάζ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7ου ΟΜΙΛΟΥ (αγώνες, βαθμοί, γκολ)

1. Σάλτσμπουργκ  2  4 (3-2)

2. Σεβίλλη  2  2 (2-2)

3 Βόλφσμπουργκ 2 2 (1-1)

4. Λιλ 2  1 (1-2)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (20/10)

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (19:45)

Λιλ – Σεβίλλη (22:00)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0