Football Talk

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2: Δύσκολο πέρασμα από το Αγρίνιο - ο Σίντκλεϊ «λύτρωσε» τους Θεσσαλονικείς! (video)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2: Δύσκολο πέρασμα από το Αγρίνιο - ο Σίντκλεϊ «λύτρωσε» τους Θεσσαλονικείς! (video)

Νικητής αποχώρησε ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο, αφού επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού, με τον Σίντκλεϊ να του χαρίζει το τρίποντο στο 80’ σκοράροντας με το κακό του πόδι!

«Από μηχανής Θεός» ο Σίντκλεϊ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και βοήθησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να δραπετεύσει από το Αγρίνιο με τους τρεις βαθμούς!

Ο Μιτρίτσα είχε ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 31ο λεπτό, αλλά ο Ντίας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με κοντινή κεφαλιά στο 59’!

 

1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι άνηκε στον ΠΑΟΚ, όταν ο Μουργκ απείλησε στο 2ο λεπτό, αλλά το σουτ δεν νίκη τον Ροντρίγκες! Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 27ο λεπτό, όμως το γύρισμα του Ντίας δεν βρήκε αποδέκτη!


Το σκορ έμελλε να ανοίξει τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μιτρίτσα βρήκε δίχτυα με δύσκολη κεφαλιά υπό πίεση και έγραψε το 1-0!


Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έφτασε ένα βήμα από την ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Μόρσεϊ δεν βρήκε στόχο και το 1-0 παρέμεινε ως το σκορ του πρώτου μέρους.

2o ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εξίσου δυναμικά και το δεύτερο μέρος, όταν ο Λούκας Τέιλορ έκανε την κούρσα από τα δεξιά, ο Μουργκ τον έβγαλε τετ-α-τετ, αλλά ο δεξιός μπακ νικήθηκε από τον Ροντρίγκες!


Ο Παναιτωλικός βρήκε απάντηση απέναντι στον ΠΑΟΚ και έγραψε το 1-1 στο Αγρίνιο στο 59ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ντίας στο δεύτερο δοκάρι και αυτός δεν λάθεψε!


Ίσως οι Αγρινιώτες να είχαν διαφορετικές απαιτήσεις από το ματς, αν ο Ντουάρτε δεν έχανε σπουδαία ευκαιρία από πλεονεκτική θέση στο 66ο λεπτό!


Με τα όρια να έχουν στενέψει για τον ΠΑΟΚ, ένας ανέλπιστος σκόρερ έδωσε τη λύση! Ο Σίντκλεϊ στο 80ο λεπτό συνεργάστηκε με τον Σβιντέρφσκι, πάτησε περιοχή και με το κακό του πόδι (το δεξί) έγραψε το 2-1 για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!


MVP

Αναμφισβήτητα ο Σίντκλεϊ! Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Ντουάρτε στο 66ο λεπτό, που θα μπορούσε να είχε δώσει άλλη ρότα στο ματς!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Κορνέλιους (85' Μαλής), Φλόρες (70' Βαρόνε), Ντίας, Μόρσεϊ (46' Μεντόζα), Ντουάρτε (81' Έλντερ Μπαρμπόσα), Βέργος, Τσιγγάρας (85' Καρέλης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λούκας  Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (71' Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (64' Ζίβκοβιτς), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63' Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71' Σβίντερφσκι)



Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0