Football Talk

Ντιμίτρι Παγέτ: Εισαγγελέας ζήτησε φυλάκιση και πέντε χρόνια εκτός γηπέδων για οπαδό που τον κλώτσησε

Ντιμίτρι Παγέτ: Εισαγγελέας ζήτησε φυλάκιση και πέντε χρόνια εκτός γηπέδων για οπαδό που τον κλώτσησε
Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο οπαδός που κλώτσησε τον Ντιμιτί Παγέτ κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων Νις - Μαρσέιγ.
Σχετικά Άρθρα

Εκείνα τα επεισόδια πάντως φαίνεται ότι δεν θα περάσουν χωρίς συνέπειες, με έναν εκ των συλληφθέντων οπαδών της Νις να αντιμετωπίζει πλέον πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Την Τετάρτη (22/9) παρουσιάστηκε στο δικαστήριο της Νίκαιας παρουσία δικηγόρου του, με τον Εισαγγελέα να ζητάει να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Ήταν ένα εσκεμμένο χτύπημα και ο οπαδός κατέστρεψε το εορταστικό πνεύμα του ποδοσφαίρου. Τι παράδειγμα δίνει αυτός ο οπαδός;», φέρεται να είπε ο εισαγγελέας, με τον οπαδό να υποστηρίζει μεταξύ άλλων κατά την απολογία του:

«Ελπίζω να μην αποτελέσω παράδειγμα. Δεν είχα κάνει ποτέ κάτι το επιλήψιμο στα 28 χρόνια ζωής μου. Δεν είμαι χούλιγκαν. Όταν είδα τον Παγέτ να εκτοξεύει το μπουκάλι προς την εξέδρα, έχασα το μυαλό μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση του δικαστηρίου, για την ενέργεια του εν λόγω οπαδού της Νις με θύμα τον Παγέτ, θα παρθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0