Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά και το ντεμπούτο του Γκάρι Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά και το ντεμπούτο του Γκάρι Ροντρίγκες
Απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς δε μπορεί να υπολογίζει στον αρχισκόρερ της ομάδας του και στον Γάλλο κεντρικό χαφ.
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για δύο κομβικούς παίκτες για τον Ολυμπιακό που η ποιότητα τους έχει κρίνει αρκετά ματς υπέρ των Πειραιωτών και είναι αυτονόητο πως ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει ανάγκη στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Τους έχει ανάγκη, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει το παραμικρό και θα τους… ρίξει στη μάχη μόνο αν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Για τον Μαροκινό επιθετικό τα πράγματα δείχνουν αυτή τη στιγμή πιο καλά και οι πιθανότητες είναι υπέρ του για να προλάβει το κυριακάτικο ματς στην Τρίπολη, σε μια έδρα που συχνά προκαλεί δυσκολίες στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση τραυματισμού του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος έπαιξε με ένεση κόντρα στην Αντβέρπ και πλέον τρέχει για να προλάβει το ματς με την Φενέρμπαχτσε για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Εμβιλά κάνει διπλές θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα και όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι που πήρε την φανέλα με το νούμερο 77, δείχνει έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να βοηθήσει άμεσα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή την Κυριακή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι μια απόφαση που θα πάρει ο προπονητής ο οποίος και με την επιστροφή του Μασούρα έχει πλέον πολλές επιλογές για τα πλάγια της μεσαίας γραμμής. Μετά την Τρίπολη το επόμενο παιχνίδι που θα μπορεί να αγωνιστεί ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναικό στο Φάληρο. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0