Football Talk

ΑΕΚ: Αφήνει πίσω τον ΟΦΗ και θέλει νίκη με Λαμία πριν την Τούμπα

ΑΕΚ: Αφήνει πίσω τον ΟΦΗ και θέλει νίκη με Λαμία πριν την Τούμπα
Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ (20:30 CosmoteTV 1) τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με τον Μιλόγεβιτς και τους παίκτες του να επιζητούν νίκη επί της Λαμίας, πριν πάνε στη Θεσσαλονίκη να παίξουν με τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ από την Κυριακή το βράδυ μέχρι και τώρα έχουν γίνει πολλά. Το… περίεργο ματς με τον ΟΦΗ άφησε εντάσεις, νεύρα, κλίμα αδικίας και δυο χαμένους βαθμούς στην Ένωση.

Επιβάλλεται όμως στην ΑΕΚ να κοιτάξουν μπροστά. Και μπροστά τους έχουν απόψε τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση για την 3η αγωνιστική φιλοξενεί την ομάδα που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό πριν τρεις ημέρες και επιζητά μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να πάει ήρεμη την Κυριακή στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει σε αυτό το ματς τους ανέτοιμους Γαλανόπουλο και Μοχαμάντι, όπως και τον τιμωρημένο Λιβάι Γκαρσία.

Οσον αφορά τα πλάνα του προπονητή για το αποψινό ματς, αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1 με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μισελέν, αριστερό τον Χατζισαφί, στόπερ τους Βράνιες, Τζαβέλλα, αμυντικά χαφ τους Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, δεξί εξτρέμ τον Άμραμπατ, αριστερό τον Τσούμπερ, 10άρι ή τον Γέβτιτς ή τον Μάνταλο και κορυφή τον Αραούχο.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0