Football Talk

Golden Boy 2021: Με Μπέλινγκαμ, Καμαβινγκά, Μουσιάλα και Πέδρι η 40άδα υποψηφίων

Golden Boy 2021: Με Μπέλινγκαμ, Καμαβινγκά, Μουσιάλα και Πέδρι η 40άδα υποψηφίων

Μονάχα με Μπέλινγκαμ, Σάκα και Γκρίνγουντ από αγγλικής πλευράς ανακοινώθηκαν οι 40 υποψήφιοι για το Golden Boy του 2021. Φυσικά στη λίστα και οι αστέρες των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, ανάμεσά τους οι Καμαβινγκά, Μουσιάλα και Πέδρι

Οι 40 υποψηφιότητες, εκ των οποίων θα προκύψει το Golden Boy του 2021 από τα μεγάλα αστέρια νεαρής ηλικίας που έχουν ήδη προκαλέσει αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο, έγιναν γνωστές. 

Ανάμεσά τους, ωστόσο, υπάρχουν μόλις τρεις Άγγλοι ποδοσφαιριστές, δυο εκ των οποίων βρίσκονται στην Premier League (Γκρίνγουντ και Σάκα) και ο Μπέλινγκαμ που κάνει εκπληκτικά πράγματα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ονόματα, από τα οποία ξεχωρίζουν οι Καμαβινγκά, Μουσιάλα και Πέδρι από Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. 

*Πρόκειται για ένα βραβείο, για το οποίο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εκπροσωπεί την Ελλάδα με τη δική του ψήφο και είναι ο μοναδικός που συμμετέχει στη διαδικασία από την οποία αναδεικνύεται ο ποδοσφαιριστής που παραλαμβάνει το βραβείο της ιταλικής Tuttosport.



Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0