Football Talk

Τότεναμ: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από τρεις νίκες στο ξεκίνημα, όπως το 2018!

Τότεναμ: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από τρεις νίκες στο ξεκίνημα, όπως το 2018!

Την πρώτη ήττα της στην φετινή Premier League γνώρισε η Τότεναμ στο Σέλχαρστ Παρκ από την Κρίσταλ Πάλας (3-0), με την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να επηρεάζεται από την απουσία του Σον, να μην δημιουργεί, και να… επιστρέφει στο 2018!

Μπορεί η Τότεναμ να αποτελούσε την μοναδική ομάδα της Premier League με το 3/3 μέχρι και την διακοπή, μην έχοντας μάλιστα δεχθεί και γκολ στα πρώτα τρία της παιχνίδια, όμως το ταξίδι της στο Σέλχαρστ Παρκ αποδείχθηκε πιο δύσκολο από ό,τι αναμενόταν, με το Νούνο Εσπιρίτο να έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Σον, Λο Σέλσο και Κρίστιαν Ρομέρο.

Η επίδραση της έλλειψης των τριών αυτών ποδοσφαιριστών ήταν πιο σοβαρή από ό,τι αναμενόταν, η Τότεναμ ολοκλήρωσε το ματς με μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο, και το τελικό 3-0 υπέρ των «αετών» (χάρη στα γκολ των Ζαχά με το 3ο πέναλτι της καριέρας του και Έντουαρντ) κρίνεται απόλυτα δίκαιο, με τον Πατρίκ Βιεϊρά να κερδίζει τους «spurs» για 10η φορά στην καριέρα του και για πρώτη ως προπονητής!

Από την άλλη, το σύνολο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ηττήθηκε για πρώτη φορά στην τρέχουσα Premier League και σταμάτησε το νικηφόρο σερί της στις τρεις διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα, όπως και το 2018!

Τότε μάλιστα, είχε σκοράρει 8 φορές σε 270 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας δεχθεί δύο γκολ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, χάνοντας από την Γουότφορντ με 2-1!

Κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο περιπτώσεις, αποτελεί η «δύσκολη» αντίπαλος της Τότεναμ στην 5η αγωνιστική, μιας και το 2018 αντιμετώπισε την Λίβερπουλ, όπου και πάλι ηττήθηκε (1-2), ενώ τώρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλσι, στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Δύο δύσκολες αναμετρήσεις, με τον Χάρι Κέιν να αποτελεί μαζί με τον Λούκας Μόουρα τους μοναδικούς συνδετικούς κρίκους, έχοντας ξεκινήσει ως βασικοί σε όλες τις αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0