Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίασε τον Εντουαρντό Καμαβινγκά!

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίασε τον Εντουαρντό Καμαβινγκά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε επίσημα τον 18χρονο Εντουαρντό Καμαβινγκά, ο οποίος είχε την πρώτη γνωριμία του με τον Αντσελότι και τους συμπαίκτες του.

Σχετικά Άρθρα

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης επίσημα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (08/9) ο Εντουαρντό Καμαβινγκά, με τους «μερένχες» να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα έξι χρόνια, έχοντας καταβάλλει 31 εκατομμύρια στη Ρεν.

Ο 18χρονος ταλαντούχος μέσος είχε την ευκαιρία μάλιστα να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, παίρνοντας μέρος στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

«Δεν με νοιάζουν τα χρήματα από άλλους συλλόγους, με ενδιαφέρει να εκπληρώσω το όνειρό μου. Δεν το σκέφτηκα όταν τηλεφώνησε η Ρεάλ», τόνισε αρχικά ο Καμαβινγκά για να προσθέσει:

«Τη στιγμή που ήξερα ότι θα παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ένιωσα πολύ χαρούμενος, σκεφτόμουν την οικογένειά μου και τα προβλήματα που είχαμε. Είμαι εδώ για να μάθω, πρέπει να δείξω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος, δουλεύω σκληρά για να προσπαθήσω και να απολαύσω το παιχνίδι.

Είναι αλήθεια ότι είμαι νέος παίκτης, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ και είμαι έτοιμος για αυτό».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0